Новинка: зістарене дзеркало від майстерні KINGDOM GLASS & MIRRORS

Олександр 25 березня 2019 р. о 08:14

Зістарене дзеркало від майстерні KINGDOM GLASS & MIRRORS - це новинка у світі дизайну та інтер'єру. Головна особливість в унікальності технології нанесення малюнка, який втілює ідею про уповільнення течії часу. Античні дзеркала, або як ми більше звикли їх називати зістарені, відносяться до тих рідкісних предметів, які миттєво народжують в інтер'єрі відчуття аристократичності, благородства і ексклюзивності.

Такі дзеркала користувалися великою популярністю в старовинних замках і будинках 17 століття. Останнім часом попит на такі дзеркала знову виник, тільки тепер його використовують не тільки як дзеркало в багеті, а як дзеркальне панно або мозаїку з дзеркал. Загалом все залежить від фантазії дизайнера і бажання замовника. Для нас немає нічого неможливого. Сліди часу додають йому внутрішнього благородства і натякають на зв'язок поколінь, прихильність до ретро- і авторських предметів. Таке старовинне дзеркало підійде як для сучасного (навіть хай-тек), так і класичного оформлення, арт-деко, прованс і багатьох інших.

Принципова відмінність наших дзеркал від будь-яких інших — це наявність широкої колірної гами! Амальгама наноситься на забарвлене скло методом точкового нанесення і лужного травлення, дозволяючи створити неповторні візерунки і переливи барв. Завдяки цьому штучно зістарена амальгама під найтоншою кромкою скла, оформленої масивним багетом, виглядає казково і переконливо, запрошуючи проникнути в чарівний задзеркальний світ.

У разі якщо ви сумніваєтеся в тому, яке дзеркало буде для вас найкращим рішенням, зверніться за консультацією до наших професійних менеджерів. Будь-які форми, розміри, ідеї по декору ми реалізуємо на найвищому рівні.

Останні новини розділу