Новинка. Латексний матрац SoNLaB седафлекс

Новинка. Латексний матрац SoNLaB седафлекс

Латексний матрац SoNLaB седафлекс - ідеальне доповнення вашого дивана
Є власником дивана з розкладним механізмом седафлекс? Тоді новий латексний матрац від компанії "SoNLaB" вам просто необхідний. Ми піклуємося про комфортний відпочинок своїх клієнтів, тому пропонуємо виключно якісну продукцію.
До вибору матраца для дивана з французькою / американською розкладачкою слід підходити набагато ретельніше, ніж до матраца для стандартного спального місця. Адже крім того, що він повинен бути зручним, безпечним, і супер комфортним, він ще повинен повертати свою форму після численних згортань, не кажучи вже про ортопедичність. Саме з такими завданнями латексний матрац SoNLaB седафлекс справляється бездоганно. З цим виробом ваш диван буде використовуватися не тільки для ночівлі гостей, а й для постійного відпочинку.

Матрац SoNLaB для диванів з американською чи французькою розкладачкою виділяється високою якістю і мега комфортністю бо:
створений з натурального екологічного матеріалу - латексу, який підходить навіть людям, що страждають на алергію;
є повністю безпечним для здоров'я, адже не має шкідливих для людини матеріалів і речовин, а також наділений антибактеріальними властивостями;
невибагливий в догляді - лише необхідно зняти і почистити наматрацник;
володіє ортопедичними і анатомічними властивостями, що не тільки допомагає зручно лежати, але і підтримує хребет, а це запорука здорової спини і гарної постави;
підтримує первісну форму навіть після численних згортувань;
економить ваші витрати, адже має тривалий термін експлуатації.

Якщо у вас залишилися ще сумніви, що наш товар для американської / французької розкладачки здатний зробити ваш сон спокійним, то рекомендуємо купити латексний матрац SoNLaB седафлекс і самостійно переконатися в його відмінній якості.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 95 337 XX XX +380 95 337 3377
+380 95 337 XX XX +380 67 360 1920
Ідентифікатор: 3082