Виставка дизайну Salone del Mobile.Milano перенесена на рік (оновлена)

Олена Сердюк 12 березня 2020 р. о 15:37

Організатор італійської виставки дизайну Salone del Mobile.Milano знову оголосив про перенесення дати її проведення. Вирішено виставку провести у 2021 році, оскільки ситуація з пандемією істотно змінилася.

60-я Salone del Mobile.Milano пройде з 13 до 18 квітня 2020 року в Мілані. Рішення було винесено на нараді Ради директорів Federlegno Arredo Eventi.

Учасники продемонструють новий погляд на Красу — істинний чинник змін, і етичний підхід до дизайну.

Президент Salone del Mobile Клаудіо Луті сказав: «Виставка Salone del Mobile.Milano стане свідченням прагнення меблевих компаній до сталого розвитку в усіх областях, пов'язаних з ними. Це означає, що ми побачимо багато нових продуктів, виготовлених з інноваційних, перероблюваних і багаторазових матеріалів з використанням передових і все більш енергоефективних виробничих технологій, а також зі зростаючою увагою до позиції молодого покоління, яке більше, ніж будь-коли, зацікавлене у внутрішній цінності речей, придбаних для дому та роботи. Ми побачимо широке коло компаній, які прагнуть до збалансованого бюджету, що дозволяє їм інвестувати в екологічно безпечні і орієнтовані на добробут людей продукти, і в краще майбутнє, втілене в понятті «Краса», яке цілком передбачувано було додано до десяти цінностей Маніфесту Salone del Mobile.Milano. Невтомний пошук краси, що поєднує в собі безліч аспектів, стане ключовим фактором, який дозволить Salone del Mobile в найближчі роки зміцнити своє глобальне лідерство, прогнозуючи життєві стилі майбутнього».

Читайте ще: Виставка дизайну Salone del Mobile.Milano розпочала роботу

Вперше всі бієнале пройдуть в один час: Salone Internazionale del Mobile, International Furnishing Accessories Exhibition, Workplace3.0, S.Project, SaloneSatellite, EuroCucina, FTK – Technology For the Kitchen, International Bathroom Exhibition і Euroluce.

Останні новини розділу