JYSK поступово відновлює роботу в Україні
Фото: JYSK

JYSK поступово відновлює роботу в Україні

JYSK, міжнародний роздрібний продавець меблів для дому, поступово відновлює роботу в Україні. Відповідна інформація розміщена на сторінці ЮСК-Україна у Facebook.

Після повномасштабного російського вторгнення компанія закрила 86 магазинів в Україні для захисту співробітників. Відтоді деякі магазини знову відкрили. Українські працівники виступили з такою ініціативою для відбудови економіки.

Станом на 29 березня магазини відкриті в Біла Церква, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Київ, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Одеса, Павлоград, Полтава, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Умань, Хмельницький, Черкаси, Чернівці.

Паралельно, після чотирьох тижнів тимчасового закриття магазинів JYSK на росії, компанія назавжди закривається та повністю покидає країну-терориста.

«Ніхто з керівництва не відчуває себе добре через цю ситуацію. Я в тому числі. Проте я не сумніваюся, що це правильно. Я хочу подякувати всім нашим російським колегам за зусилля і бажаю їм удачі в наступні роки», – сказав президент і генеральний директор JYSK Ян Бьог (Jan Bøgh).
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 3230