Швейцарці запропонували покупцям самостійно визначати яка полиця потрібна
Фото: reinhard-ag.ch

Швейцарці запропонували покупцям самостійно визначати яка полиця потрібна

Швейцарська студія Reinhard AG Sachseln запропонувала для оцінки модульну полицю. Журі міжнародного конкурсу дизайну iF Design Award відзначили естетику, практичність і креативність системи «Celerina».

В основу системи лягли два типи модулів. Якщо дизайнерам знадобилося близько двох років, щоб розвинути ідею в серію меблів, то покупцям знадобитися менше часу, щоб зібрати бажану композицію, але не менше фантазії. Якщо з горизонтальними дубовими дошками все ясно, то за допомогою металевих частин можна створити області з різними функціями: перегородки, тримачі для книг або закриті простори для зберігання з відкидними дверцятами.
Різноманітність також вносять дві можливі висоти і кілька кольорів.

Елементи полки кріпляться за допомогою затискачів і збірка не вимагає монтажного інструменту або гвинтів. Затискачі міцно і надійно утримують всю конструкцію.

Рішення призначене для житлових і офісних просторів. Дуб обробляється водостійким лаком, а сталеві вкладиші доступні у двох висотах: 333 мм і 211 мм; і кольорах (порошкове покриття): білий, макиато або антрацит.
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2568