Канадцям представили українських виробників меблів
Фото: CUTIS

Канадцям представили українських виробників меблів

Прем’єра проекту Meblica відбулася під час головної меблевої виставки Canadian Furniture Show. Meblica є результатом співпраці між CUTIS, Торгово-промисловою палатою Канади та України, TFO Canada (Trade Facilitation Office Canada) і українськими виробниками меблів, які готові вийти на канадський ринок.

Додатковим бонусом було отримання нагороди «Найкращий новий учасник» за «створення відчутного, виразного та прикрашеного простору, що значно попереду інших нових учасників».

Стенд створений у вигляді інтер’єру двох квартир-кондомініумів. Дизайн розроблено студією Sergey Makhno Architects в стилі «зваженої еклектики». Учасники проекту та стенду обрані канадською стороною у відповідності до смаків споживачів Північної Америки. Наразі у проекті беруть участь десять компаній:

  • Меблі для вітальні та офісу — Cube44.
  • Для вітальні та спальні — ADK, Blest.
  • Для ванної кімнати — Aqua Rodos.
  • Кухні — Instyle, Merx.
  • Офісні меблі — Kulik System, Stalkon.
  • Дитячі — Snite, Ренесанс.

Кераміка надана студією Sergey Makhno Architects із власної обмеженої колекції декору.

Читайте також: Для експорту українських меблів визначили 6 країн

У серпні 2017 року почала діяти Угода про вільну торгівлю з Канадою і скасовані імпортні мита на українські меблі. Це робить меблі пріоритетним сектором українського експорту до Канади.

Примітка:
Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій CUTIS (Canada-Ukraine Trade and Investment Support) фінансується канадським урядом через Міністерство міжнародних справ Канади.

+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2867