KIFF 2011: презентація курсів післядипломної професійного удосконалення
Олена Сердюк для DECOR.ua

KIFF 2011: презентація курсів післядипломної професійного удосконалення

У рамках проведення меблевого форуму пройшла презентація курсів післядипломного професійного удосконалення «Design Experience», які проводяться в Мілані при POLI.design - Консорціум Міланського Політехнікуму.

Як розповіла Ганна Коломієць, куратор курсів Design Experience при POLI.design, курси народилися 8 років тому як удосконалення дипломованих фахівців, з найактуальніших тем в сучасному інтер`єрному дизайні. Перевага віддається дизайну громадських місць: ресторани, кафетерії, готелі та ін.

Програма містить 7 курсів в різних напрямках дизайну і проектування:
- Temporary Space and Exhibition Design - проектування тимчасових архітектурних форм;
- Hotel Experience Design - рецепшн, лобі, лаунж-бар, wellness та відкриті майданчики;
- New Entertainment Design - проектування інноваційних розважальних і нічних закладів - самий популярний курс і проводиться двічі на рік;
- Food Experience Design - проектування кафе-морожених, булочних і кондитерських;
- Food Experience Design - піцерія;
- Outdoor Experience Design - проектування відкритих приватних і громадських майданчиків екстер`єра;
- Bathroom Design - проектування місць індивідуального користування в громадських інтер`єрах.

«Design Experience» можуть прослухати також і іноземні слухачі, необхідно лише зазначити, що читаються вони на італійській мові. На прослуховування матеріалу набираються дипломовані фахівці на підставі резюме, який кожен бажаючий направляє спеціальної комісії.

Під час проведення курсів формуються групи, близько 6 чоловік, які виконують повністю проект від назви до презентації протягом 6-10 днів. Курси читаються лекторами і практикуючими професіоналами. Ними надається свіжа і постійно оновлювана інформація.
Ідентифікатор: 944