«Олімпійський» встановив перші 50 сидінь
Фото ukraine2012.gov.ua

«Олімпійський» встановив перші 50 сидінь

На головній арені Євро-2012 НСК «Олімпійському» у вівторок, 14 червня, встановили перші 50 глядацьких сидінь. Як повідомляє кореспондент Інформаційного центру «Україна-2012», на стадіоні для встановлення крісел в складки ярусу вмонтували спеціальні держаки, на які встановили алюмінієві рейки, що триматимуть самі сидіння.

Така конструкція спрощує обслуговування крісел і дозволяє при потребі за лічені хвилини замінити їх, підкреслюють будівельники. Всі сидіння виготовлені з високоякісного вогнетривкого матеріалу.
Аналогічні крісла встановлені на стадіонах «Олімпійський» та «Уемблі» у Лондоні, та «Соккер сіті» у Йоханесбурзі (Південна Африка).

Всього на НСК «Олімпійському» встановлять шість типів сидінь: 65,72 тис. стандартних, 150 для незрячих із додатковим обладнанням, сидіння для ВІП та бізнес секторів, для людей з особливими потребами і для супроводжуючих осіб, а також сидіння для гравців.
Кольорова гама крісел на євроарені варіює – від світло жовтого до темно жовтого та від світло блакитного до темно блакитного.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 1013