Типи сидіння відображені в стільці
Фото: Vitra

Типи сидіння відображені в стільці

Лондонська студія «Barber Osgerby» розробила стілець під різні типи сидіння. Щоб охопити можливі положення тіла, їм знадобилося реалізувати можливість нахиляти стілець на кілька градусів вперед. Так з`явився «Tip Ton» для швейцарського меблевого бренда Vitra.

Твердий пластиковий стілець від нормального положення може бути відхилений на 9 градусів вперед. Цього достатньо, щоб вирівняти становище таза і хребта і, тим самим, поліпшити кровообіг в черевній порожнині і м`язах спини.

Tip Ton вилитий з поліпропілену без використання механічних компонентів, що робить його дуже міцним. Також він на 100% підлягає вторинній переробці.

Стільці об`єднуються в стек до чотирьох одиниць і поставляються в восьми різних кольорах. Навіть в переліку доступних кольорів відчувається рука дизайнера. Кожен з нас може порадувати себе темним стільцем або кольору сірої землі, синього або сірого льоду, кактуса, білого каменю, червоного маку або ж гірчиці.

Яскравий зовнішній вигляд добре виглядає за обіднім столом або як будинок-офісне рішення. Ідеально підходить для застосування в ресторанах, конференц-приміщеннях або навчальних закладах.
Ідентифікатор: 1364