Оптимальне рішення для сучасних бесід від Allsteel
Фото: Allsteel

Оптимальне рішення для сучасних бесід від Allsteel

Американська компанія «Allsteel» розробила багатоцільовий стіл «Harvest», який ідеально підходить для конференц-залів, кафе або відкритих просторів. Він дозволяє при зустрічах використовувати цифрові пристрої для демонстрації чогось, живлячи їх.

З боків столу розміщені розетки, які, за допомогою технології Interlink IQ, допускають підключення до 6 пристроїв одночасно і живлять їх від одного джерела. Щоб прибрати звичні для нас дроти, стільниця розділена надвоє. В отворі знаходиться жолоб, який дозволяє протягнути дроти до розеток.

Можна вибрати різну висоту столу: більш низьке традиційне рішення для того, щоб сидіти за ним, а високе - стояти.

Стіл є частиною колекції «Gather Collection».
На фото також представлені табурети «Take-5», розроблені спеціально для конференцій полегшений пуфик «Scooch» і дошка для презентації «Sketch», яка оснащена коліщатками для зручного переміщення з приміщення в приміщення.

Для довідки
Interlink IQ - смарт-система, яка розроблена для живлення різних цифрових пристроїв від єдиного джерела живлення. Дозволяє приєднувати послідовно до 8 столів. Система має контроль живлень і контроль перевищення потужності. Хто сказав, що подовжувач не можна зробити `розумним`?
Ідентифікатор: 1446