Нове компактне рішення для конференц-залів
Фото: Ziba

Нове компактне рішення для конференц-залів

Американська команда дизайнерів «Ziba» при переїзді в новий офіс задалася питанням створення компактного рішення, яке дозволило б ефективно використовувати площу, відведену під конференц-зал. Це вдалося реалізувати завдяки стільцю «JumpSeat».

При переїзді фахівці компанії задалися метою створити комфортний конференц-зал на 200 місць в достатньо невеликому приміщенні. Вузьки стояки вирішували це питання, але тепер потрібно було розмістити комфортні відкидні сидіння так, щоб люди могли легко пересуватися по ряду. Традиційні рішення для цього не підходили і дизайнери приступили до розробки власної ідеї.

Результатом плідної роботи став відкидний стілець «JumpSeat». Його проста конструкція і мінімальна кількість матеріалів дозволили вирішити поставлене завдання. Він виготовлений з фанери і оббитий повстю. М`якість повсті забезпечує комфорт сидіння.
Стілець витримує навантаження до 600 кг. Ще однією перевагою є те, що при перевантаженні він згинається і тягнеться, що набагато безпечніше традиційних рішень.

У складеному стані стілець в ширину складає близько 10 см.
Замість того, щоб приховати свою структуру і матеріали, JumpSeat навпаки демонструє наскільки небагато потрібно для його створення.

Всі стільці для конференц-залу були виготовлені вручну в місцевій майстерні.
Ідентифікатор: 1454
ИНТЕРМЕБЕЛЬ
принимаем заказы на изготовление конференц кресел Jump Seat в промышленных количествах
4 лют. 2014 р., 08:08
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ