Philips випустили яскраву колекцію світильників для дому
Фото: Royal Philips Electronics
LivingColors Bloom

Philips випустили яскраву колекцію світильників для дому

Компанія Philips оголосила про випуск нової яскравої колекції світильників для вітальні - Philips LivingColors. Серія покликана внести настрій в інтер`єр і настроювати атмосферу житла за бажанням.

LivingColors складається з моделей Iris, Aura, Bloom і Miсro, які мають свою форму і розмір. LivingColors Iris представник лінійки з самими великими розмірами і призначений для підсвічування стін. Для малих просторів і кутів розроблений LivingColors Aura, чия конічна форма легко вирішує цю задачу.
Найіменитіший представник колекції - LivingColors Bloom, тарілкоподібні форма якого отримала нагороду iF Design. Його рекомендують розміщувати поряд з меблями, щоб підкреслювати деталі інтер`єру. А Miсro спеціально розроблений для підсвічування книжкових полиць та інших невеликих площ.

Колекція дозволяє офарблювати інтер`єр в 16 мільйонах різних кольорів для моделей Iris, Aura і Bloom, які регулюються за допомогою пульта дистанційного керування. Рішення Micro містить 256 насичених кольорів з регулюванням прямо на пристрої.

LivingColors Iris - 210 люмен, LivingColors Aura і Bloom - 120 люмен, LivingColors Micro - 50 люмен.
Ідентифікатор: 1477