Ukrainian Design Days 2013: італійський стиль на Київському міжнародному меблевому форумі
КМКЯ

Ukrainian Design Days 2013: італійський стиль на Київському міжнародному меблевому форумі

Ukrainian Design Days - проект стартував два роки тому в партнерстві з Київського міжнародного меблевого форуму «KIFF», з метою привернення уваги творчої громадськості, підприємців та держави до предметного дизайну, декораторських і архітектурному майстерності в Україні, як важливим галузям економічного та культурного розвитку країни.

За два роки Ukrainian Design Days стали подією № 1 в українському світі дизайну. Фахівці з проектування інтер`єрів та екстер`єрів, архітектори, студенти - майбутнє дизайнерського простору країни українська і міжнародна преса і всі, кому не байдужа тема дизайну та архітектури, збираються на початку весни навколо проведених заходів.

У 2013 році проект стане ще більш масштабним. Вже зараз затверджений концепт і проходить підготовка до заходів. У цьому році одним із лейтмотивів програми Ukrainian Design Days стане італійський стиль, який представить «KIFF 2013». Архітектура, меблі, мода, кухня, автомобілі, культура - всі фарби і прояви італійського шику, будуть представлені на локаціях Ukrainian Design Days, які об`єднавшись, створять дизайн-маршрут на карті Києва.

В рамках Київського міжнародного меблевого форуму «KIFF 2013» буде представлена ​​італійська експозиція топ-брендів. Центром тяжіння ідей та інновацій, втіленням унікального духу і атмосфери Італії стане грандіозна інсталяція «Piazza Italia» побудована на «KIFF 2013», над проектом якої працюють кращі представники італійської школи дизайну. Організатори Форуму пропонують приєднатися до знакових подій в історії Італії - 200-річного ювілею Джузеппе Верді та презентації Maserati, напередодні 100-річного ювілею, відчути атмосферу італійського стилю, якою просякнута експозиція.

Крім цього, на вневиставочних дизайн-майданчиках, а саме: галереях, студіях, шоурумах, готелях, ресторанах, всі бажаючі зможуть побачити результати роботи творчої громадськості. У галереях і шоурумах пройдуть покази відомих італійських дизайнерів, ряд ресторанів пригостить гостей столиці вишуканої середземноморської кухнею, відвідувачі зможуть побачити звичні бренди, як носіїв особливого італійського шарму властивого їх продукції. Інформація про всіх локаціях і заходах увійде в Ukrainian Design Days Guide, який на три тижні замінить всім путівник по культурою життя столиці.

Київський Міжнародний Контрактовий Ярмарок - організатор Ukrainian Design Days і Київського Міжнародного Меблевого Форуму «KIFF 2013» запрошує всіх бажаючих приєднатися до яскравої ланцюжку подій весняного Києва.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1478