Відбудеться Design Living Tendency 2018
КМКЯ

Відбудеться Design Living Tendency 2018

17 - 20 жовтня в Києві, Міжнародному Виставковому Центрі, відбудеться виставка новітніх тенденцій в інтер'єрі - Design Living Tendency 2018.
Одночасно з Design Living Tendency 2018 пройде міжнародна виставка «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль», що представляє повний цикл меблевого виробництва: вироби, матеріали, комплектуючі, обладнання. Вперше виставки будуть проводитися в Міжнародному Виставковому Центрі (м. Лівобережна, пр. Броварський, 15).
Організатор: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
Design Living Tendency і «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» на одному майданчику продемонструють найкраще в меблів, освітлення та дизайні!
Поєднання світових брендів меблів, освітлення, аксесуарів, матеріалів і технологій будуть представлені поряд з інсталяціями українського предметного дизайну, інтерактивними майданчиками, тренд-зонами з облаштування житлових просторів від провідних українських дизайнерів. У рамках виставок відбудуться дискусійні платформи на теми експорту, еволюції української меблевої промисловості і рітейлу, зустрічі з міжнародними байерами.

Design Living Tendency і «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» - це унікальна можливість ознайомитися з новітніми тенденціями та ідеями від провідних професіоналів, дізнатися думку фахівців і почути цікаві лекції експертів галузі, ідеальна платформа, щоб бути першими в курсі новинок ринку, побудувати і зміцнити ділові відносини і, звичайно, зробити Ваш бізнес прибутковим.
DLT і МТКТ - це:
• 15 000 кв.м. експозиційної площі
• Більше 400 світових брендів і дизайнерів, які беруть участь у виставці і її концептуальних зонах
 • 9 країн: Німеччина, Італія, Китай, Польща, США, Туреччина, Україна, Франція, Швеція.
• Насичена бізнес-програма за участю відомих дизайнерів, архітекторів, провідних виробників і інших експертів галузі
• 18 000 відвідувачів
Маштабна експозиція домашнього і інтер'єрного текстилю!
 Найбільш значуща виставка текстильного дизайну і модних трендів в облаштуванні інтер'єру, яка об'єднує на одному діловому майданчику виробників, дизайнерів, архітекторів з оптовиками і роздрібною торгівлею. Виставка демонструє поточні тенденції в текстильній промисловості в області дизайну спальні, кухні, ванних кімнат, оформлення вікон, декорування стін, оббивки - всього понад 150 світових брендів. Home Textile Expert Trend Zone - зона трендів у домашньому і інтер'єрному текстилі, загальні напрямки сезону, ключові теми від лідера ринку компанії «Текстиль контакт».

 Події в рамках виставок

• Цього року Design Living Tendency запрошує професіоналів меблевого та інтер'єрного ринку в Театр Сучасного дизайну на Barvysta Vystava ! Арт-імпровізації провідних архітекторів і дизайнерів України. Barvysta Vystava - це архітектура, дизайн і мистецтво, що відображають цілісну картину інтер'єру.
Організатори: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», журнал PRIMA Interior.
Концепцію створили одеські архітектори Анна Орлова і Гала Барчевська, архітектурна студія OBARCH.
• Вперше на виставці Тренд квартира 2019! Тренди планувальних рішень, оздоблювальних матеріалів, меблів, світла і декору постійно змінюються. Спільно з провідними українськими дизайнерами ми передбачити ці тренди і розповімо, як же виглядатиме стильна і сучасна квартира українця в 2019.
Організатори: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», HIS.UA
• Дві практичні конференції в рамках циклу «Еволюція українського експорту меблів. Як досягти успіху на міжнародному ринку». У програмі - рекомендації експертів і думки міжнародних байєрів, представників Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, спілкування, обговорення та воркшоп. Окрема експозиція на виставці в форматі В2В «Зона експортних пропозицій».
Організатори: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», компанія Exim Tekstil, European furniture cluster Eastern Partnership.
• Конкурс дизайну меблів, освітлення та декору для мас-маркету MMOD - від ідеї молодих і професійних дизайнерів, архітекторів до прототипу і далі - до товару, що продається через роздрібні меблеві магазини і сайти мільйонам покупців! Кращі конкурсні роботи будуть представлені на стенді з презентацією концептів в лекторії Театру Дизайну.
Організатори: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». компанія «МебельОК».
Design Living Tendency - це подія, що об'єднує галузь, місце зустрічей, розвитку бізнесу та натхнення!

Церемонія офіційного відкриття виставок Design Living Tendency і «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» відбудеться 17 жовтня о 11:00 в павільйоні №1 МВЦ (г. Киев, пр. Броварський, 15).

Час роботи виставок: 17 - 19 жовтня - з 10:00 до 18.00; 20 жовтня - з 10:00 до 17:00.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 2914