DLT 2015: правильні рекомендації і натхнення ідеями
DECOR.ua

DLT 2015: правильні рекомендації і натхнення ідеями

Представляємо вашій увазі програму заходів виставок Design Living Tendency і Меблеві технології. Комплектуючі. Текстиль.

Щорічно ми ретельно аналізуємо нові тенденції інтер'єрного і меблевого ринків України, вивчаємо купівельні переваги, особливості бізнес-стратегій цього сезону і пропонуємо своїм гостям актуальну та насичену програму заходів. Цього року ми впевнено можемо сказати, що кожен відвідувач обов'язково знайде для себе цікаву тему в рамках нашої програми, отримає правильні і чіткі рекомендації і надихнеться новими ідеями.

З 30 вересня по 3 жовтня ви зможете відвідати:

Театр Сучасного Дизайну. 11 інсталяцій найкреативніших українських дизайнерів. На сцені Театру вас очікують майстер-класи, презентації, нагородження переможців дизайнерських конкурсів. Найостанніші новини світу дизайну, всі самі значущі дизайн-події чекають вас тут.

Майстер-клас Віталія Івахова «Cersaie Болонья 2015. Свіжі новини з виставки».
Працюючи в інтер'єрному бізнесі вже більше 20 років, експерту ринку, лектору, бізнесменові Віталію Івахову є чим поділитися з колегами і чому навчити початківців дизайнерів.

Майстер-клас дизайнера Юрія Давидова, автора школи «Кухня дизайну» та проекту «Інтерфото». Авторський проект Ю.Давидова «Втілення лофта в інтер'єрі» був успішно реалізований у Сан-Франциско. Дизайнер розповість про окремі елементи наповнення приміщення в стилі лофт, партнер майстер-класу - компанія Villa Grazia.

Презентація мобільного додатку Faino Decor «Як легко і швидко зробити дизайн інтер'єру» від засновника проекту, архітектора-дизайнера Микити Власова.

А також презентації з актуальних питань ринку сонцезахисних систем від провідних компаній галузі - «Інтер'єр плюс» і «Манеж», офіційне нагородження переможців дизайнерських Конкурсів від компаній «СВІТЛО плюс» і «Модус» і багато іншого.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 2395