KIFF: Що варто обов'язково відвідати?
КМКЯ

KIFF: Що варто обов'язково відвідати?

З 15 по 18 березня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» KIFF представить: новинки меблів, інтер'єру, освітлення, предмети декору, покриття для підлоги, кераміку і сантехніку, меблі outdoor, двері, побутову техніку, текстиль та багато іншого. Учасники виставки - відомі компанії і бренди, яких в цьому році буде представлено понад 700 з 12 країн.

Що варто обов'язково відвідати?

    KITCHENtrendSET. - Демо-майданчик готових рішень і трендів організації сучасного кухонного простору;
    Smart Design Project - інноваційні готові практичні рішення та проекти smart-квартир;
    Експозиція UA = YOU ARE - дизайн простір, інсталяції та майстер-класи відомих українських дизайнерів з усіх регіонів України, Італії, Іспанії, Греції.
    Український простір - унікальний проект, тандем українських дизайнерів і передових вітчизняних компаній-виробників меблів.
    Міжнародна інтер'єрна премія Interium - найцікавіші та інноваційні інтер'єри в різних стилях на всі смакові переваги в галереї конкурсу на виставці KIFF! 105 робіт дизайнерів і архітекторів з України, Казахстану, Грузії, Франції, Англії. Знайди свого дизайнера або ідею!
    Салон DESIGN AWARDS 2017 - найкращі громадські простори на експозиції фіналістів єдиного в Україні конкурсу дизайну публічних інтер'єрів.
    Конкурс предметного дизайну ELEMENT 2017
    Крім цього на KIFF 2017 рекомендуємо відвідати Interiorgoda - експозицію Всеукраїнського щорічного архітектурного конкурсу.
    ART SPACE 2017 - інсталяція робіт Всеукраїнської інтер'єрної премії

Крім цього, Вас чекає цікава програма заходів - лекції, семінари та презентації за участю відомих дизайнерів і архітекторів, серед яких Matteo Stampa, Alberto Favaron, Marco Poletti (Італія), Sotirios Papadopoulos (Греція), Carlos Garcia Lahoz (Іспанія), Олег Волосовський, Юліан Чаплінський, Сергій Готвянській, Валерій Кузнєцов, Вікторія Якуша, Віталій Кирилів, Сольмаз Фуляді, SVOYA Studio (Україна) і багато-багато інших.

Вперше на KIFF! Кулінарні шоу і майстер-класи від кращих шеф-кухарів і кулінарів! Місце проведення: 3 павільйон, зона KITCHENtrendSET, а також на стендах учасників.

KIFF 2017 - не просто 25 000 кв.м. виставкової експозиції, більше 300 компаній з 12 країн! Це місце зустрічі ідеї і реалізації, безмежного креативу та гарного настрою!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 2715