Новий формат Київського Міжнародного Меблевого Форуму
Олена Сердюк для DECOR.ua
Зліва направо: Андрій Мельников, директор будівельних виставок КМКЯ, Віктор Пашинський, директор меблевих та інтер'єрних виставок КМКЯ, Володимир Іванов, генеральний директор КМКЯ, Роберто Міготто, член правління FederlegnoArredo, Фабіано Сервенті, менеджер сектору міжнародного просування FederlegnoArredo.

Новий формат Київського Міжнародного Меблевого Форуму

У Києві була представлена ​​нова концепція Київського Міжнародного Меблевого Форуму (Kiff-2013), а також формат співпраці з Федерацією деревообробної індустрії Італії - FederlegnoArredo (FLA). На прес-конференції 11 грудня 2012 топ-менеджери FLA і Київського Міжнародного Контрактового Ярмарку (КМКЯ) поділилися баченням і планами щодо весняного події.

Організатори виставки вже вийшли за рамки проведення Київського Міжнародного Меблевого Форуму тільки у виставкових павільйонах і втягнули в подію весь Київ: галереї, арт-центри, салони, шоу-руми, кафе, ресторани і готелі створюючи Українські Дні Дизайну. І співпраця з найавторитетнішим співтовариством меблевих брендів Італії дозволить вивести щорічну подію меблевого та інтер`єрного життя України на новий рівень.

FLA вже багато років працює з КМКЯ і в 2013 році буде представлений новий формат співпраці для того, що б українські відвідувачі повною мірою відчули італійський смак, ту особливу атмосферу, яка формується інтер`єром, стилем одягу, вимогливістю і увагою до деталей. І багаторічний досвід роботи з провідними виставками iSaloni Milano (Мілан) і iSaloni Worlwide (Москва), а також з молодою, але вже відомою MADEexpo (Мілан), в цьому допоможуть.

Під експозицію сучасних і класичних італійських меблів відведуть окремий павільйон. У проекті Piazza Italia візьмуть участь тільки виробники Італії, серед яких Flou, Kartell, Poliforn, Moroso і багато інших. Також на відвідувачів чекає нова подія - Casa Retto (Будинок в стилі ретро). Ключовим мотивом у представлених рішеннях буде сучасне ретро: чорно-біле оформлення з додаванням яскравих вкрай сучасних елементів.

Як зазначив Роберто Мігото, член правління FederlegnoArredo, новий рівень співпраці робить Kiff-2013 рівноправним ланкою в ланцюжку iSaloni Milano і iSaloni Worlwide.

Дата проведення Kiff-2013: 13-16 березня 2013 року.
Місце: м. Київ, МВЦ КиївЕкспоПлаза, вул. Салютна, 2б.
Ідентифікатор: 1515