Італійські бренди на Kiff 2013
Villari
Сім'я Вілларі. На фото Барбара Вілларі - крайня ліворуч.

Італійські бренди на Kiff 2013

В рамках Київського Міжнародного Меблевого Форуму (Kiff-2013) провідні італійські виробники представлять найкращі зразки своєї продукції на Piazza Italia. Про це повідомив Роберто Міготто, член правління FederlegnoArredo (FLA) - Федерації деревообробної індустрії Італії, під час зустрічі-презентації, присвяченій партнерству між FLA та Київською Міжнародною Контрактовою Ярмарою (КМКЯ). Зустріч пройшла 11 грудня 2012 в Києві.

Для презентації італійських виробників буде відведено окремий павільйон в МВЦ КиївЕкспоПлаза, де свою продукцію представлять понад 60 компаній, серед яких: Flou, Karlell, Poluforn, Moroso та інші. На весняній події можна буде познайомиться з роботами представників бренду Made in Italy, членів федерації FederlegnoArredo.

У цьому році концепт для Piazza Italia розробила архітектор Барбара Вілларі (Barbara Villari), президент Classico Italiano і президент групи «Complemento d`arredo» в Assarredo (асоціація FLA, яка представляє підприємства наступних напрямків: меблі для інтер`єрів та екстер`єрів, матраци, комплектуючі, предмети інтер`єру, рамки, DIY).
Захід носить назву «Casa Retro» (в пер. - Будинок у стилі ретро). Лейтмотив для проекту обраний не випадково: цього року в моду повертаються тенденції ретро. Тому в основу нового проекту покладено ретро з додаванням яскравих сучасних елементів. Характерними рисами для проекту є чорно-біле оформлення, строгі лінії і помірне використання однотонного кольору з ефектом розмитості. Проект створює образ спокусливої ​​жінки, сексуальної, але не вульгарної.

На «Casa Retro» також буде організована область для зустрічей з відомими італійськими архітекторами і дизайнерами, де можна буде поспілкуватися і дізнатися останні новини iSaloni і MADEexpo. Як повідомили представники FLA, на «Casa Retro» буде присутній Маттео Нунціата (Matteo Nunziatti) - відомий італійський дизайнер розкішних інтер`єрів для готелів, СПА і оздоровчих центрів.

Дата проведення Kiff-2013: 13-16 березня 2013 року.
Місце: м. Київ, МВЦ КиївЕкспоПлаза, вул. Салютна, 2б.
Ідентифікатор: 1516