У десятий раз відкрився Київський міжнародний меблевий форум KIFF
Олена Сердюк для DECOR.ua

У десятий раз відкрився Київський міжнародний меблевий форум KIFF

Сьогодні, 13 березня 2013 року, в десятий раз почав свою роботу Київський міжнародний меблевий форум KIFF, який є лакмусовим папірцем меблевого, інтер`єрного та архітектурного життя України.

Організатори виставки, Київський Міжнародний Контрактовий Ярмарок, втягнули у цю масштабну події близько 450 світових брендів меблів, предметів інтер'єру та декору з 19 країн світу.

На урочистому відкритті виставки Президент Української Асоціації Меблевиків, Дмитро Дячук, зазначив, що до цієї події вітчизняні виробники меблів, аксесуарів і комплектуючих готуються цілий рік, прагнучи продемонструвати новинки і досягнення компаній. Виставка є важливим заходом для вітчизняного меблевого ринку, про що свідчить постійна участь великих виробників і зростання експозиції з року в рік.

Традиційним подією виставки стала організація «Piazza Italia» - екпозіціі топ-брендів Італії, в рамках якої створено проект Casa Retro від Барбари Вілларі. Співорганізатором експозиції виступає Федерації деревообробної індустрії Італії - FederlegnoArredo.

Проведення Меблевого форуму є частиною Ukrainian Design Days, в які залучені 20 інтер'єрних локацій у столиці: арт-галереї, салони, шоу-руми та ін.

KIFF 2013 проходить з 13 по 16 березня в МВЦ КиївЕкспоПлаза (вул. Салютна, 2б, м. Київ).
Ідентифікатор: 1611