Професіонали для професіоналів на зустрічі клубу

24 травня 2013 відбудеться 19-та зустріч Кайдзен Клубу УАМ на тему «Маркетинг і продажі», організатором якої виступає «Українська Асоціація Меблевиків».

У рамках зустрічі Михайло Колеватов, директор з розвитку компанії «Neocon» виступить з доповіддю «Реновація номерного фонду і громадських зон готелю. Особливості стандартів світових операторів. Нестандартні інтер'єрні рішення як маркетинговий хід залучення гостей», а Олександр Собко, співзасновник компанії «Trone Grande» розповість як впровадити систему CRM в компанії за 30 хвилин.

Спеціальний гість зустрічі - Аркадій Канюка, професійний тренер, консультант з питань збільшення продажів і персональної ефективності. Співвласник компаній «Фінарт Консалтинг» і «Фінарт Капітал», інвестиційного фонду «Фінарт 2012» (посів друге місце по прибутковості серед всіх Українських фондів за підсумками 2012 р.). Керував маркетингом в компаніях «P & S Capital», «iKS-Consulting», «Оптіма Телеком», «Алькар Телепорт». Проводив проекти для компаній «Київстар», «Датагруп», «Астеліт».

Пан Канюка розповість про збільшення продажів за рахунок внутрішніх резервів компанії.
Ідентифікатор: 1680