Останні дизайнерські тенденції на Tendence
Фото надане компанією Парус Експо Медія
Все про подарунки та декор на Tendence

Останні дизайнерські тенденції на Tendence

У Києві, 21 травня 2013 року, пройшла офіційна презентація Міжнародної спеціалізованої виставки споживчих товарів Tendence, яка пройде з 23 по 27 серпня у Франкфурті-на-Майні.

Віце-президент виставок Ambient і Tendence, Ніколетте Науманн, висвітлила у деталях майбутній захід і зупинилася на особливостях цього року.

«Tendence - найстаріше в своїй галузі трейд-шоу, яке зосереджено на товарах споживання, що охоплює подарунки, іграшки, ювелірні прикраси, меблі і сезонний декор. На виставці буде приблизно 1800 компаній з новинками, які до цього ще ніде не презентували. Душею Tendence 2013 є Різдвяна експозиція» - розповіла пані Науманн.

Останні три роки Messe Frankfurt активно працює на Центр і Схід Європи, залучаючи нових учасників і відвідувачів на виставку. Так, якщо у 2011 році з України виставку відвідали 52 людини, то в 2012 їх кількість склала вже 102. Що стосується учасників, то, як уточнили представники Messe Frankfurt в Україні, компанія «Парус Експо Медія», в Tendence 2012 взяла участь українська компанія Відродження з ТМ Серенада (вироби зі скла).

Особливістю цього року буде зменшення кількості експонентів з Китаю. Це обумовлено бажанням організаторів виставки забезпечити європейських баєрів поставками продукції протягом 4 тижнів. Наприклад, були випадки, коли придбаний товар на виставці був доставлений адресату раніше, ніж він повернувся додому. І якщо ми говоримо про доставки з Азії, то необхідно розраховувати на період близько трьох місяців. Тому був проведений аналіз на наявність складських можливостей в Європі.

Ще одним важливим аспектом для організаторів є просування молодих дизайнерів. І в рамках Tendence проходить подвиставка робіт молодих талановитих дизайнерів - Talents Modern Crafts. Компетентне журі вибирає 40 робіт, які розміщують в преміум холі, тим самим надаючи можливість дизайнерам спілкуватися безпосередньо з виробниками. Багато робіт відразу йдуть у виробництво.

Виставкова площа Tendence становить 71 000 м2.
У 2012 році у виставці взяли участь 1863 компанії з 57 країн світу.
Відвідали - 45477 фахівців з 90 країн.
Ідентифікатор: 1682