Нові види продукції від компанії TERMOPAL: ламінатін і штучна шкіра

Нові види продукції від компанії TERMOPAL: ламінатін і штучна шкіра

Компанія Термопал, один з найбільших українських постачальників матеріалів для виробництва меблів в Україні, на весняній виставці МТКТ-2015 представляє як оновлення в лінійці традиційних матеріалів, так і принципово нові види продукції.

Ламінатіном (текстурная папір, просочений синтетичними смолами) - сучасний матеріал для облицювання меблевих фасадів та дверей. Відрізняється поліпшеними експлуатаційними властивостями, як-то:
- Зносостійкість;
- Термостійкість;
- Стійкість до механічних пошкоджень.

Сфера застосування ламінатіну - виробництво дверей, стінових панелей, меблів. Матеріал відрізняється високим рівнем гнучкості, так як Спеціальні технології виробництва CLPL надають ламінатіну відмінну гнучкість і формованого. Таким чином, ламінатін підходить для виробництва елементів, що вимагають екстремального радіусу загину облицювального матеріалу.

Компанія Термопал представляє ламінатін високої якості з широкою палітрою декорів, в якій присутні як деревні відтінки, близькі до натуральних, так дизайнерські. При цьому гарантується сталість декору від доставки до доставки.

Штучна шкіра - новий вид продукції в лінійці декоративних матеріалів від компанії Термопал. Шкірзам - традиційний оббивний матеріал, що використовується при виробництві м'яких меблів. Різноманіття забарвлень і текстур дозволяє вибрати підходящий варіант для будь-якого дизайну. Штучна шкіра від компанії Термопал - це висока якість, збалансована ціна та швидка доставка замовлення.

Крім принципово нової продукції, на виставці МТКТ-2015 також будуть представлені поновлення традиційного асортименту декоративних матеріалів від компанії Термопал.

Серед них - нові декори акрилового каменю Hanex від південнокорейської корпорації Hanwha, офіційним дистриб'ютором якої в Україні є компанія Термопал. Головна ідея серії під назвою BELLASSIMO Episode 2 - відтворення текстур натуральних матеріалів. Нові декори відрізняються тим, що за основу дизайнери брали не тільки фактуру таких звичних матеріалів, як граніт або мармур, а й нестандартні варіанти - волокна шерсті, кристали червоного вина, морський пісок і т. д. В результаті цих експериментів вдалося отримати забарвлення, що кардинально відрізняються від вже представлених на ринку акрилового каменю.

Сучасні тенденції в сфері меблевого дизайну знайшли відображення і в колекціях декорів фініш-паперу Impress, плівок ПВХ, кромок ПВХ, пластику HPL і CPL. Все це буде представлено на стенді компанії Термопал на виставці МТКТ-2015.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 482 37 XX XX +380 482 373 733
+380 482 37 XX XX +380 48 728 7820
Ідентифікатор: 2171