Rehau вивела на ринок оздоблювальний продукт, який імітує скло
Фото: Rehau

Rehau вивела на ринок оздоблювальний продукт, який імітує скло

Компанія Rehau, у рамках напряму «Меблевий дизайн», розробила скляний ламінат Rauvisio crystal — полімерний матеріал, який виглядає як скло.

У презентації новинки виробників і оформлювачів інтер'єрів спокушають легкістю матеріалу в порівнянні з справжнім склом, його ударостійкістю і стійкістю до подряпин. За даними компанії, Rauvisio crysta майже вполовину легше скла. Серед переваг названі гнучкість, яка дозволяє створювати майже будь-які форми, обробка за допомогою деревообробних інструментів, можливість фрезерувати, інкрустувати, підсвічувати.
Стандартна товщина ламінату складає 4 мм. І слідом за цією версією була випущена ультратонка — RAUVISIO crystal slim для ніш і обшивки стін.
Продукт може бути глянцевим і матовим. Лінійка налічує вісім кольорів, для розробки яких був запрошений проф. Аксель Венн, дизайнер, дослідник і художник по кольорам. Розроблялися позачасові кольори, які добре комбінували б з іншими кольорами, декорами і матеріалами: деревом, каменем і металом.

Зі своїми новинками компанія познайомила український ринок на меблевій виставці «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль 2016».
+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
+380 44 237 XX XX +380 44 592 6444
Ідентифікатор: 2517