Стартувала допомога по проекту „Від бізнес-ідеї до майбутнього бізнесу”

На 121-му Засіданні Правління УАМ під час виступу Лариси Анатоліївни Карпʼюк, виконавчого директора ГО „СЕНС”, було прийнято рішення підтримати нищезазначений проект та розповсюдити інформацію про нього серед Членів УАМ.
Будемо раді Вашим відгукам та допомогу проекту!

Організація „Соціальні та економічні новації у суспільстві” тривалий час допомагає учасникам АТО, які були на фронті, по відновленню їхнього бізнесу або створенню умов для нових напрямків підприємництва, щоб у період кризи колишні воїни та їхні сімʼї не залишилися без засобів до існування.

Звертаємося до вас із щирим проханням – допомогти активним патріотам-професіоналам не вийти зі строю у їх мирному житті.

Мета проекту ­– організувати навчання героїчним воїнам, які ризикували власним життям за наше мирне сьогодення, а також членам їх родин, переселенцям, що знаходяться у вкрай скрутному становищі, з метою отримання знань і навичок для відкриття власної справи і в подальшому залучення іноземних інвестицій для реалізації перспективних підприємницьких ідей. На жаль, для навчання тому, як переобладнати власний бізнес чи зробити правильний стартап, західних коштів не передбачено.

Президент Вашої Асоціації та виконавчий директор прихильно поставилися до проекту „Від бізнес-ідеї до майбутнього бізнесу” і надав слово виконавчому директору ГО „СЕНС” на зустрічі із членами Асоціації. Ми зрозуміли, що наше починання знайшло відгук у багатьох присутніх.

Звертаємося з великим проханням допомогти розпочати даний проект і по змозі профінансувати навчання першої групи бажаючих. Всі акти про виконання робіт із навчання будуть зберігатися у нашій організації та публікуватися на сайті проекту. Програма навчання адаптована для ведення бізнесу в Україні з урахуванням міжнародних вимог щодо отримання інвестицій. Тривалість навчального курсу 350 годин, а його вартість 320 000 грн для групи із 15 осіб.

Навчання будемо проводити невеликими сесіями, щоб воно вже стартувало і згодом запрацювало безперервно. Тому Ваша фінансова підтримка стане початком великої справи по розбудові майбутнього бізнесу, який, своєю чергою, стане соціальним і також допомагатиме подібним проектам. Наперед вдячні усім благодійникам, розповідь про доброчинну діяльність, за вашою згодою, розмістимо на сайтах та у ЗМІ.

Більше інформації про проект можна отримати на сайті http://bereginya.org.ua/ і за контактним телефоном 0951678955.
Вебсайт ГО „СЕНС”: http://consens1.org/
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 2518