Чергова партія харчового обладнання CEADO надійшла на склад Кодаки Трейд
Кодаки Трейд
Чергова партія харчового обладнання CEADO надійшла на склад Кодаки Трейд

Чергова партія харчового обладнання CEADO надійшла на склад Кодаки Трейд

З радістю повідомляємо вам про надходження нової партії харчового обладнання ТМ «CEADO» (Італія), яке зміцнить ваше харчове виробництво та зробить його більш ефективним.
Тепер у нас ви можете купити:
- Соковижималки для твердих фруктів і овочів ES500
- Соковижималки електричні SL98
- Молочні міксери M98, M98/2, M98T, M98T/2
- Блендери професійні моделей XB98, B98/2, X185
- Подрібнювачі льоду V90.

Ceado - це більше, ніж філософія, це енергія, яка висвітлює кожну деталь, створену для досягнення максимальної продуктивності без компромісів і для полегшення повсякденної роботи барменів і баристів. У 1952 році Егідіо Жірарді, засновник компанії Ceado, навчався у Венеції мистецтву робити кавомолки. Сьогодні, пишаючись італійською майстерністю, Ceado продовжує проектувати і робити всю продукцію в Італії, експортуючи її в усі країни світу.
Весь перелік обладнання ТМ «Ceado» можна купити в компанії «Кодаки Трейд» за доступною ціною із доставкою в будь-який населений пункт України. Якщо ви збираєтеся зробити покупку в Дніпрі, то це можна зробити прямо в нашому виставковому залі на вул. Каштановій 15-А або відвідавши наш сайт. Консультанти інтернет-магазину «Kodaki-Shop» завжди допоможуть вам з вибрати найбільш підходящу модель обладнання, а також дадуть корисні поради та рекомендації щодо його експлуатації.
Чекаємо на ваші дзвінки!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 96 057 XX XX +380 96 057 1505
Ідентифікатор: 2898