Відкриття бренд зони Villeroy & Boch в Супутнику

Відкриття бренд зони Villeroy & Boch в Супутнику

Новинка цієї осені! Відкриття в магазині інтер'єру СУПУТНИК бренд зони Villeroy & Boch - легендарного німецького виробника елітного столового посуду з кістяного і твердого фарфору, столових приладів, келихів, інтер'єрного декору та текстилю.
Прекрасна історія кохання між Октавієй Вілерой і Ойген Бох, сім'ї яких були давніми конкурентами, перетворилася в історію великого успіху однією з найбільш топових компаній світу. Більше 250 років тому вони скріпили підписами не тільки свій шлюб, але і договір про спільний бізнес.
Завдяки сучасним технологіям загартовування фарфор Villeroy & Boch, попри зовнішню крихкість, дуже міцний, не схильний до відколів і мікротріщин, його можна мити в посудомийній машині і використовувати в мікрохвильовій печі.
У нас великий вибір колекцій в класичному і сучасному стилях - Audin, Royal, Mariefleur... а також нові, сміливі в стилях мінімалізму і модерну колекції NewMoon і Manufacture, які вперше були представлені на виставці Ambiente 2020 у Франкфурті.
Посуд, столові прилади і декор Villeroy & Boch - це власний Lifestyle, в якому все продумано до дрібниць; вибір для тих, хто цінує неперевершену якість.
Вироби від Villeroy & Boch прекрасний подарунок для себе і близьких!
Вже до кінця листопада ми чекаємо Новинки новорічної колекції від Villeroy & Boch: розкішний декор та іграшки, фарфор і текстиль для сервування до Різдва і Нового Року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 301 XX XX +380 50 301 6002
Ідентифікатор: 3142