Нові італійські спальні в магазині Спутнік у Харкові
Італійські спальні в магазині Спутнік у Харкові

Нові італійські спальні в магазині Спутнік у Харкові

Рекомендуємо Вам новинки італійських меблів від відомого виробника Tomasella в магазині інтер’єру Спутнік у Харкові. Фабрика Tomasella пропонує широкий асортимент меблів: ліжка, приліжкові тумби, комоди, шафи, столи, стільці, виконані в сучасному стилі.

Двоспальне ліжко на ніжках із дерева з м’яким стильним узголів’ям Marlena
Елегантне двоспальне ліжко Marlena завширшки 180 см має міцну дерев’яну конструкцію й оснащене особливим м’яким узголів’ям, прикрашеним вертикальним стібком, що робить його вельми вишуканим. Каркас ліжка з масиву дерева насиченого кольору графіт має округлі форми, а високі й стрункі ніжки, крім створення візуальної гармонії, полегшують процес прибирання. Спальне місце ліжка 180 на 200 см.
Оббивка узголів’я може бути виконана з найрізноманітніших матеріалів і модних відтінків. Цю модель ліжка можна замовити з контейнером.
До комплекту ліжка – приліжкові тумбочки, виготовлені повністю з дерева, покритого шпоном кольору графіт. Закруглені боки та ніжки тумбочок ідеально поєднуються з каркасом ліжка.
Ще одна новинка в магазині Комод Vinci з трьома висувними шухлядами в сучасному стилі. Текстурована верхня шухляда з наборки дубових планок під колір горіха. Дві інші шухляди – з фасадами з бронзованого дзеркала.
Ця група меблів ідеально підійде для оформлення елегантних кімнат у сучасному стилі.

Молодіжне сучасне м’яке ліжко з підйомним механізмом Zeno
Тим, хто віддає перевагу ліжку з м’якою оббивкою, але водночас бажає комфорту і функціональності, сподобається італійське ліжко Zeno. Завдяки поєднанню сучасного дизайну і декоративних швів, ця модель стає універсальною і легко адаптується до різних стилів. Ліжко оснащене контейнером, що ефективно вирішує проблему з облаштуванням простору спальні. Чохол ліжка знімний, що дає змогу здійснювати його прання.
Оббивка узголів’я може бути виконана з найрізноманітніших матеріалів і модних відтінків. Спальне місце ліжка 160 на 200 см.
Приставний столик Kalista до ліжка – сучасна модель, яка може стати доповненням будь-якого інтер’єру. Тонкий, елегантний і абсолютно ненав’язливий силует робить його придатним для багатьох приміщень у домі: кухні та вітальні, передпокою, і звісно, спальні; залежно від вимог, він може бути приліжковим столиком для вузьких просторів або тумбою. Конструкція виконана з матового лакованого металу. Доступні варіації трьох кольорів: чорний, білий і сіро-білий.
Чекаємо Вас у магазині інтер’єру СПУТНІК за адресою м. Харків пр. Науки 31

Нам завжди є, чим Вас здивувати

КАТЕГОРІЇ
Наші Новинки
Наші заходи
ОСТАННІ НОВИНИ
Посуд і Декор Royal Family
06.05.2024Докладніше...
Купить диван в ХарьковеНовинка. Модульний диван Study
11.03.2024Докладніше...
Купити спальню у ХарковіНовинки! Італійські спальні Tomasella
22.02.2024Докладніше...
Міжнародна виставка Ambiente 2024
18.02.2024Докладніше...
КОНТАКТИ
Харків, пр. Науки 31

Політика конфіденційності

Не забувайте о Спутнiке…
НОВИНИ
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 301 XX XX +380 50 301 6002
Ідентифікатор: 3338