Стартувала виставка новітніх тенденцій в інтер'єрі
Київський міжнародний контрактовий ярмарок

Стартувала виставка новітніх тенденцій в інтер'єрі

27 - 30 вересня в Києві, виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», проходить виставка новітніх тенденцій в інтер'єрі - DESIGN LIVING TENDENCY 2017.
Одночасно з DESIGN LIVING TENDENCY 2017 буде проходити міжнародна виставка «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль», що представляє повний цикл меблевого виробництва: вироби, матеріали, комплектуючі, обладнання.

Організатори - компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», Українська Асоціація Меблевиків.

DESIGN LIVING TENDENCY і «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» - це унікальні спеціалізовані платформи комунікації між виробниками, дилерами, дизайнерами, байерами, дистриб'юторами і споживачами, які демонструють гармонійну взаємодію всіх елементів інтер'єру: нові колекції меблів, освітлення, покриття для підлоги, домашнього текстилю і декору, обладнання та комплектуючих для виробництва меблів.

 DESIGN LIVING TENDENCY і «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль» - ефективні майданчики для укладення контрактів, ділового спілкування вітчизняних і зарубіжних фахівців в області дизайну, ознайомлення з світовими тенденціями і перспективами розвитку дизайну та меблевої галузі в Україні, презентуються найбільш передові новинки року і кращі інноваційні рішення.

МАШТАБНА ЕКСПОЗИЦІЯ ДОМАШНЬОГО І ІНТЕР'ЄРНОГО ТЕКСТИЛЮ
Цілий павільйон, більше 150 брендів високоякісного домашнього та інтер'єрного текстилю, що охоплює всі напрямки створення і оформлення сучасного затишного інтер'єру в житлових і громадських просторах.

DLT і МТКТ - це:
3 павільйону новітніх інтер'єрних тенденцій і новинок виробництва меблів
15 000 кв.м. експозиційної площі
Більше 500 світових брендів
8 країн-учасниць: Україна, Італія, Туреччина, Німеччина, Іспанія, Польща, Франція, Китай
Насичена бізнес-програма за участю відомих дизайнерів, архітекторів, провідних виробників і інших експертів галузі
18 000 відвідувачів

Події в рамках виставок.
Центром дизайну і комунікацій виставки стане Театр дизайну. Темою інсталяцій, презентацій та дискусій цього року стане «Теорія Великого Вибуху», яка пов'язана з українським предметним дизайном і його місцем у світовому дизайні. Відомі українські та закордонні дизайнери та архітектори проведуть дискусійний форум про цінності українського дизайну, а також ряд семінарів, майстер-класів та презентацій. Серед «акторів» Театру: Ольга Клейтман, Марина Черкашина, Вікторія Якуша, Валерій Кузнєцов, Олена Фатєєва, Катерина Чуріна, Вікторія Андрієвська, Павло Вєтров і багато інших.

28 вересня учасники і гості виставки отримують унікальну можливість відвідати майстер-клас спеціального гостя виставки італійського гуру архітектури та дизайну - Сімоне Мікеле. Визнаний майстер розповість про тонкощі готельного дизайну в рамках своєї лекції «Дизайн готелю, як шедевр. Виграшний концепт в умовах мінливого ринку».
Організатори: компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»,
журнал PRIMA Interior.
Платформа «Наших 50 - серце українського дизайну» представить ексклюзивну колекцію предметів для будинку розроблену провідними українськими дизайнерами і студіями на основі малюнків вихованців дитячого будинку, які стануть лотами на аукціоні в кінці осені. Її учасники: Сергій Махно, Вікторія Якуша, Павло Вєтров, Сольмаз Фуляді, Валерій Кузнєцов, Ольга Терефеева і Ольга Власенко, Світлана і Сергій Забуранний, Артем Пономаренко, Настя Веснянка.
 Організатори: журнал NM House, компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
Конференція «Стратегія розвитку українських меблярів на внутрішніх і зовнішніх ринках». У програмі конференції - виступи представників програми розвитку ООН, Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, Офісу з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України.
 Організатори: Українська Асоціація Меблевиків, компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
Оголошення результатів конкурсу Maniglia Nuova 2017. Презентація всеукраїнського, дизайнерського конкурсу Ukrainian Wood Fashion.

Час роботи виставок:
27 - 29 вересня - з 10:00 до 18.00;
30 вересня - з 10:00 до 17:00.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
Ідентифікатор: 2775