Головна меблева виставка запрошує
КМКЯ
KIFF 2019

Головна меблева виставка запрошує

Вже 26-29 лютого 2020 головна меблева виставка країни запрошує відвідати провідні компанії українського та міжнародного інтер’єрного ринку, що об’єднатись на платформі KIFF2020!

KIFF – головна меблева і інтер’єрна виставка України, наймасштабніший бізнес і дизайн-івент року! Уже понад 20 років виставка представляє новинки галузі від кращих світових виробників меблів, освітлення, предметів декору та інтер’єру, (близько 800 брендів з понад 10 країн світу), збираючи всіх причетних до світу меблів і інтер’єрів: дизайнерів і архітекторів, імпортерів і дилерів, дистриб’юторів, міжнародних байєрів.

Щороку нові експозиції та івенти, лідери і молоді амбітні компанії. Унікальне поєднання професійного В2В майданчика операторів міжнародного і українського меблево-інтер’єрного ринку і можливості презентації своєї компанії широкої громадськості і ЗМІ.

Цього року святкує своє 20-річчя конкурс Best Mebel UA – весь цей час ми представляємо меблі від найкращих українських виробників та виступаємо комунікаційним міжнародним майданчиком для професіоналів галузі, сприяючи інтеграції українського дизайну у світовий процес.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 3074