Майстер-класи італійських дизайнерів на виставці Design Living Tendency

Майстер-класи італійських дизайнерів на виставці Design Living Tendency

6 жовтня 2011 в рамках проекту «Театр сучасного дизайну» відбудеться воркшоп Artsleep за участю відомих італійських дизайнерів і архітекторів: Франческо Янноне, Джованні Траверсе і Франческо Луккезе (на фото).

Відбудеться презентація Професійної асоціації дизайнерів освітлення (Professional Lighting Designers `Association PLDA).

Теми обговорень:

Освітлення та емоції
Емоційна цінність освітлення в дизайн-проектах.
Доповідач: Франческо Янноне - президент PLDA, член-засновник ELDA + (Європейської асоціації дизайнерів освітлення), автор проектів: траса Формула-1 в Шанхаї, Fosnova, Targetti, Prisma / Performance in Lighting і т.д.
Освітлення і простір
Інноваційний симбіоз освітлення та архітектури в процесі дизайну.
Доповідач: Джованні Траверс - директор з розвитку PLDA, автор проектів: штаб-квартира Spidi Sport, the Salvagnini - технічний центр в Ізумі (Японія), поліморфну ​​висвітлення в барі Іллі.
Спеціальним гостем «Театру сучасного дизайну» стане Франческо Луккезе - автор численних інноваційних проектів. Він поділиться своїм досвідом щодо створення унікального дизайну сучасного готелю.

Студія Франческо Луккезе (Francesco Lucchese) працює в різних сферах і пропонує широкий вибір дизайн-проектів: колекція з муранського скла для Venini, Salviati, Nason & Moretti, Cappellini, дизайн меблевої колекції для Swan, Molteni, світловий дизайн для Fabbian, FontanaArte, Foscarini , Luxit і Egoluce. Його робота в якості архітектора характеризується важливими проектами - реставрація музеїв, дизайн міського середовища, Cineplex і Hotel Les Fleurs у м. Софія (Болгарія). Є викладачем на факультеті дизайну в Politecnico di Milano.

Виставка Design Living Tendency відбудеться 5-8 жовтня 2011 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза». Організатор - Київський міжнародний контрактовий ярмарок.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
Ідентифікатор: 1081