Відбулося вручення сертифікатів учасникам проекту «Театр сучасного дизайну»
Фото КМКЯ

Відбулося вручення сертифікатів учасникам проекту «Театр сучасного дизайну»

8 жовтня на виставці Design Living Tendency відбулася церемонія вручення сертифікатів учасникам проекту «Театр сучасного дизайну» та gala-party, присвячена дизайнерам і архітекторам.

«Театр сучасного дизайну» зібрав однодумців - дизайнерів, архітекторів, декораторів і виробників, які зацікавлені в об`єднанні зусиль для розвитку дизайнерської та меблевої індустрії в Україні.

Після вручення сертифікатів учасникам «Театру сучасного дизайну» директор Інституту зовнішньої торгівлі Італії в Києві Алессандро Джербіно відзначив високий рівень організації виставки Design Living Tendency: «Виставка дуже гарна, на ній представлено багато цікавих предметів дизайну. Ми дуже раді тому, що разом з нашими партнерами - Київський міжнародний контрактовий ярмарок ми прагнемо до формування свіжих тенденцій в дизайні ».

Також сертифікатами відзначені учасники програми «Українські дні дизайну в Мілані». В рамках цієї програми українські дизайнери і баєри пройшли тренінг на базі університету Politechnico de Milano і відвідали виставку Macef.

Організатор цих подій - Київський міжнародний контрактовий ярмарок привітав учасників проектів та побажав нових творчих робіт, які зможуть зайняти свою нішу в майбутніх проектах Київського міжнародного меблевого форуму (Kiff) та виставки Design Living Tendency.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1109