КМКЯ долучає українських меблевиків до світового досвіду

Організатор найбільшої меблевої виставки Україна KIFF, Київський міжнародний контрактовий ярмарок, активно сприяє співпраці українських меблевиків, дизайнерів і архітекторів зі своїми зарубіжними колегами.

У 2011 році Київський міжнародний контрактовий ярмарок привернув європейські гранди для проведення байерскіх програм у розмірі 100 тисяч євро. Учасники програми відвідали найбільші галузеві виставки Італії, Туреччини та Німеччини. У вересні 2011 року відбулися зустрічі українських меблевиків, дизайнерів і архітекторів з викладачами університету Politecnico di Milano - відомими дизайнерами Алессандро Мендіні, Карло Амадор, Лука Скаккетті та Валерії Іанніллі. А в жовтні успішно пройшли майстер-класи італійських фахівців Франческо Янноне, Джованні Траверсе і Франческо Луккезе в рамках виставки Design Living Tendency в Києві.

У грудні 2011 року відбудеться міжнародна меблева виставка в Грузії, а в січні 2012 року - одна з найбільших світових виставок, присвячених дизайну інтер`єру - Macef (Італія). Організатори Київського міжнародного меблевого форуму (KIFF) пропонують українським дизайнерам і меблярам відвідати ці виставки в рамках своєї байерской програми.

Також у січні 2012 року учасники байерской програми мають можливість взяти участь в воркшоп Temporary Space & Exhibition Design від доцентів університету Politecnico di Milano. Воркшоп присвячений створенню концепцій, проектування і дизайну інтер`єру інноваційних місць продажу і відбудеться в Мілані.

Щоб подати заявку на відвідування заходів байерской програми, зверніться до дирекції KIFF за телефонами: 044 461-XX-XX Показати телефон+380 44 461 9955 та 044 494-XX-XX Показати телефон+380 44 494 4251.

Київський міжнародний меблевий форум (KIFF) відбудеться 14-17 березня 2012 року в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2Б, м. Київ, Україна).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1140