Знаменитий італійський дизайнер Лука Скакетті їде до Києва

Знаменитий італійський дизайнер Лука Скакетті їде до Києва

Знаменитий італійський дизайнер Лука Скакетті представить свої дизайнерські ідеї на міжнародному меблевому форумі (KIFF), який відбудеться 14-17 березня 2012 року в Києві. Лука Скакетті візьме безпосередню участь у створенні атмосфери KIFF, яка з`єднає традиції з новітніми технологіями і представить свій проект Piazza Italia.
Вперше в Україну тон Київському міжнародному меблевому форумі задасть особистість, яка створила безліч унікальних проектів по всьому світу, починаючи від великих міських архітектурних форм і закінчуючи колекціями меблів для італійських компаній.
Лука Скакетті - італійський архітектор і дизайнер. Народився в Мілані в 1952 році. Закінчив у 1975 році Міланський політехнічний університет. Співпрацює з провідними італійськими виробниками меблів, проектує міське середовище в різних країнах світу і фешенебельні п`ятизіркові готелі з світовими іменами, регулярно презентує свої проекти на світових виставках. Географія проектів Луки Скакетті - Італія, Китай, Франція, Іспанія, Росія, Вірменія, Казахстан та інші країни. Автор есе і статей про відносини між сучасністю і традиціями, а також з історії архітектури та методології дизайну.
Співпраця Луки Скакетті і KIFF 2012 - це не просто інтеграція в Україну світових дизайнерських цінностей, а й наочна реалізація нових функцій інтер`єру.
Лука Скакетті запропонує учасникам і відвідувачам KIFF принципово інший образ сприйняття дизайну, поєднуючи протилежне: нові ідеї і класичний підхід, прості форми і складні ідеї, керуючись при цьому максимальної емоційної віддачею автора.
Також Лука Скакетті проведе майстер-клас для українських дизайнерів, архітекторів, меблевиків в рамках Київського міжнародного меблевого форуму.
Київський міжнародний меблевий форум (KIFF) відбудеться 14-17 березня 2012 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2Б, Київ, Україна).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1201