Зустрічаємо весну разом з KIFF 2012!

Зустрічаємо весну разом з KIFF 2012!

C 14 по 17 березня у столиці пройде Київський міжнародний меблевий форум (KIFF). KIFF - вже давно став епіцентром тяжіння ідей та інновацій, об`єднав однодумців, для яких творчість, талант, креативність є звичним способом життя. Фахівці з дизайну інтер`єрів та екстер`єрів, архітектори, українська і міжнародна преса і всі, кому небайдужа тема дизайну на 4 дні матимуть можливість побувати на одному із значущих подій меблевого ринку України та почерпнути натхнення для створення власних проектів. У ці дні учасники меблевого ринку зможуть ознайомитися з новими зразками меблів від виробників з України, Росії, Італії, Туреччини, Німеччини, Румунії та інших країн. KIFF - це завжди щось нове і цікаве. Цілий ряд семінарів, конкурсів, майстер-класів та зустрічей з відомими особистостями світового дизайну відбудеться в ексклюзивних проектах форуму KIFF-2012.

Новинки березневого форуму:
• Проект КаБаРе KIFF 2012. Завдання проекту - показати нові напрямки розвитку ресторанного бізнесу, в умовах швидкої зміни стилю життя. На території форуму будуть створені 3 діючі моделі ресторанів і кафе, обладнані завдяки взаємодії Ресторатор-Архітектор-Постачальник сектора CONTRACT. Це будуть 3 найкращі проекти «Ресторану і Кафе», відібрані компетентним журі: SIDEWALK CAFE - тимчасова майданчик (тераса) на обмеженій площі як інноваційний спосіб залучення відвідувачів, HAPPY HOUR CAFE - традиційні кафе або ресторан з нетрадиційними способами залучення відвідувача, ІТАЛІЙСЬКИЙ РЕСТОРАН - заклад з урахуванням специфіки італійської кухні;
• Аукціон ідей - В2В захід для дизайнерів та виробників. Виробник отримає можливість вибору кращих дизайнерських ідей, а дизайнер - прямий контакт з компаніями-виробниками;
• ВІТРИНА. RETAIL - демонстраційний майданчик, що дозволить переглянути способи продажу товарів і створити саме той образ, який дозволить привернути додаткову увагу споживачів. На цій зоні також заплановано проведення більшості заходів форуму;
• В2В-програма - зустрічі між зарубіжними виробниками меблів і українськими меблевими баєрами, роздрібними торговцями і архітекторами, що проходять у форматі коротких презентацій учасників, а також персональні зустрічі.
Вже вдруге в рамках KIFF відбудеться «Інтер`єрна премія« ІНТЕРІУМ »- нагорода в області інтер`єрів житлових і громадських приміщень. Її мета - вибір кращих дизайнерських проектів та нагородження дизайнерів і архітекторів, а також ознайомлення фахівців, преси, широкої громадськості з кращими роботами дизайнерів інтер`єру. Торішня премія викликала інтерес у фахівців з України, Росії та Польщі і вже в березні цього року обіцяє здивувати новими роботами та учасниками.
Найбільш престижною і очікуваної нагородою для представників вітчизняного меблевого ринку є традиційно проводиться в рамках KIFF конкурс «Кращі меблі України». Журі конкурсу, а це авторитетні дизайнери та архітектори, провідні експерти українських і зарубіжних інтер`єрних видань, належить оцінити меблі за кількома критеріями: якість виробництва, ергономічні показники, дизайн. Важливо відзначити, що з кожним роком кількість робіт на конкурс, а головне їх якість зростає.
Всі ці заходи і багато інших, серед яких семінари і зустрічі в шоу-румах - партнерах KIFF, майстер-класи від відомих дизайнерів, гала-вечір, нагородження переможців численних конкурсів, в період з 14 по 17 березня стануть епізодами єдиного масштабного дійства. KIFF - це відмінний шанс підкреслити своє лідерство.

Щорічно KIFF - це більше 400 компаній-учасниць і більше 30 тис. відвідувачів.
Що: Київський міжнародний меблевий форум KIFF 2012
Де: ВЦ КиївЕкспоПлаза (Київ, вул. Салютна, 2Б, ст.м. «Нивки»)
Коли: 14-17 березня 2012
Організатор: Київський міжнародний контрактовий ярмарок.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
Ідентифікатор: 1203