Дій! Вір! Не зупиняйся! - Формула успіху Сольмаз Фуляді
КМКЯ

Дій! Вір! Не зупиняйся! - Формула успіху Сольмаз Фуляді

Організатори виставки Design. Living Tendency - 2012 раді представити своїм відвідувачам наступного учасника інсталяції «Театр Сучасного Дизайну» - Сольмаз Фуляді.

Ім`я Сольмаз Фуляді вже давно на слуху. Її проекти та перфоманси завоювали любов і захоплення у світі українського дизайну та архітектури. Самобутні проекти, тонко поєднують в собі східний шарм і сучасний мінімалізм, запам`ятовуються з першого погляду і надовго. У Театрі Дизайну 2012 буде представлена ​​колекція легких інтер`єрних світильників з бетону `LIGHT of Persian Goddess`.

Вже більше 15 років Сольмаз Фуляді живе і працює в Україні. І саме тут дизайнер відкрила свою студію архітектури та дизайну SOLMAZ PRIMAVERA. Колекція легких світильників з бетону `LIGHT of Persian Goddess` - яскраве відображення натхнення Сольмаз перської культурою. «Бетон сам по собі міцний, довговічний. Багато хто бачить його, як холодний, статичний, грубий і важкий, проте я надаю йому незвичайні, рельєфні форми і лінії, поєдную його з іншими матеріалами (тканини, нитки, дерево). Такий синтез робить бетон в моїх предметах дизайну легким матеріалом. А світло і колірна гамма, яку я використовую в своїй колекції, наповнюють спочатку холодний сірий відтінок цього матеріалу природного і гармонійної теплотою. Думаю, що легкі світильники з бетону колекції `LIGHT of Persian Goddess` ідеально підходять для Loft інтер`єрів. Світильники можна використовувати і як інтер`єрний, і як екстер`єрний аксесуари. Вони можуть прикрасити не лише внутрішньо простір будинку, але так само і веранди, мансарди, альтанки »- розповідає про свій проект Сольмаз Фуляді.

Познайомитися з проектом можна з 3 по 6 жовтня на виставці Design. Living Tendency - 2012 у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза (Київ, вул. Салютна, 2б).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1411