Fabrique de FORMe - режисери Театру Дизайну на виставці DLT-2012
Фото КМКЯ

Fabrique de FORMe - режисери Театру Дизайну на виставці DLT-2012

Організатори Театру Сучасного Дизайну дуже раді злегка підняти завісу і представити одного з перших учасників інсталяції. Архітектурна лабораторія «Fabrique de FORMe», в особі Ірини Завгородньої та Марини Черкашиної, вже другий раз беруть участь у проекті.

Architectural creative lab Fabrique de FORMe займається розробкою просторових концепцій. У полі професійних інтересів бюро потрапляють архітектура, дизайн і сучасне мистецтво. Творчість креативної лабораторії базується на знаннях історії мистецтв та архітектури. Світ ілюзій і мрій своїх замовників архітектори матеріалізують у своїх інтер`єрах. В роботі для Fabrique de FORMe немає дрібниць - є важливі деталі. Крім функціональної організації інтер`єру, в креативній лабораторії режисують взаємини між людиною і простором.

Спеціально для участі в Театрі Сучасного Дизайну студія розробила колекцію інтер`єрних об`єктів, яка створена за мотивами творчих концепцій інтер`єрів, втілених Аrchitectural creative lab на протязі 2012 року.

 Основною ідеєю стало прагнення продемонструвати можливість серійного виробництва предметів і оздоблювальних матеріалів для інтер`єру (меблі, текстиль, шпалери, художній паркет, плитка), які вже були випробувані в одиничному варіанті на об`єктах. Основним мотивом колекції є складна геометрична сітка, створена під впливом біонічних структур. Також «Fabrique de FORMe» будуть запропоновані варіанти поєднань кольорів, поверхонь, текстур, матеріалів.

Познайомитися з проектом ви можете з 3 по 6 жовтня на виставці Design. Living Tendency - 2012 у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза (Київ, вул. Салютна, 2б).

Генеральний організатор: Київський міжнародний контрактовий ярмарок.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1414