Київський міжнародний меблевий форум KIFF - тренди в дизайні сучасних інтер`єрів
Фото КМКЯ

Київський міжнародний меблевий форум KIFF - тренди в дизайні сучасних інтер`єрів

Як запевняє організатор заходу, компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та його партнер Федерація FederlegnoArredо, в березні столиця України житиме італійським стилем і буквально просочиться особливою атмосферою смаку і елегантності. «Італійський стиль в Україні» - таку тему вибрали організатори KIFF для Українських Днів Дизайну 2013. Як і в попередньому році заходи форуму вийдуть за рамки виставкових павільйонів, а за своїми масштабами та територіальним охопленням перевершать рік минулий. Так, у цьому році заходи KIFF та Українських днів дизайну одночасно охоплять галереї, арт-центри, салони, шоу-руми, кафе, ресторани, готелі і власне всі площі ВЦ КиївЕкспоПлаза.

Kiff - найбільший меблевий форум в Україні
Головними перевагами авторитетного KIFF є потужна міжнародна участь (більше 40%), вистава відомих світових брендів і якісний склад відвідувачів форуму. А особливий неповторний акцент події надають важливі заходи, які є невід`ємною і вкрай важливою ланкою в ланцюжку «мета-результат».
Програма заходів KIFF, яку в цьому році підготували Організатори форуму, спрямована, перш за все, на дизайнерів, архітекторів, виробників і покупців меблів і включає в себе ряд майстер-класів, семінарів, презентацій та інших івентів з метою створення нової культури творення й «споживання» дизайну інтер`єрів.
Одночасно з KIFF щорічно проходить виставка MTKT Innovation, яка пропонує увазі відвідувачів та учасників обладнання, комплектуючі, сировину і матеріали для меблевого виробництва.
У 2013 році на Київському міжнародному меблевому форумі KIFF та виставці MTKT Innovation очікується участь понад 600 компаній з Італії, Німеччини, Іспанії, Туреччини, Румунії, а також інших країн. Площа форуму складе 30 000 кв. м., і за попередніми прогнозами його відвідає понад 25 000 фахівців, серед яких представники меблевого бізнесу з усієї України, іноземні дистриб`ютори і виробники, архітектори та дизайнери, представники сегмента HoReCa,

Kiff events - 2013
Прийшов час поділитися новинами KIFF 2013. Унікальною подією KIFF 2013 стане екпозіція Piazza Italia, яка буде представлена ​​проектом Casa Retro (Будинок в стилі ретро). Ключовим мотивом у представлених рішеннях буде сучасне ретро: чорно-біле оформлення з додаванням яскравих, вкрай сучасних елементів. У даній інсталяції візьмуть участь більше 60 брендів класу «люкс» такі, як Flou, Kartell, Poliform, Moroso і багато інших відомі імена.

Лабораторія Дизайну на KIFF
Лабораторія дизайну - спеціальна демо-майданчик, де дизайнери, за підтримки команди лабораторії (KIFF, Курс Інтер`єру, ЗМІ), створять візуалізації, представивши тренди від свого імені, але на одну загальну тему. Лабораторія дизайну - це яскраві нестандартні ідеї та їх втілення, тільки трендові рішення у формуванні життєвого простору.

Інтер`єрна премія Interium - нагорода в області інтер`єрів житлових і громадських приміщень (реалізовані і нереалізовані проекти). У цьому році Премія буде вручена вже втретє.
Конкурс проводиться серед професійної аудиторії - архітекторів, дизайнерів, архітектурних і дизайн-бюро з України, Росії, Грузії, Польщі, Казахстану та інших країн.

Мета конкурсу Interium - вибір кращих проектів та заохочення дизайнерів і архітекторів, які внесли найбільш значний внесок у розвиток облаштування інтер`єру і сучасного дизайну. У попередньому році переможці, окрім цінних призів, фірмової статуетки Interium і дипломів, отримали спеціальний приз - гранти на навчання в Politecnico di Milano.

Кращі меблі України - головна нагорода меблевої галузі.
Конкурс «Кращі меблі України» презентує продукцію вітчизняних меблярів, що використовують сучасні дизайнерські, стильові та інноваційні рішення. Більше 10 років конкурс є комунікаційним майданчиком для виробників і постачальників меблів, архітекторів і дизайнерів. Перемога в конкурсі «Кращі меблі України» - свідчення високої якості продукції компанії.

У березні всі ці заходи KIFF та Українських Днів Дизайну, серед яких семінари і зустрічі в шоу-румах - партнерах форуму, майстер-класи від відомих дизайнерів, нагородження переможців численних конкурсів, стануть складовими частинами безперервної дії під назвою Київський міжнародний меблевий форум KIFF.
Київський Міжнародний Меблевий Форум KIFF 2013 пройде з 13 по 16 березня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1556
Е
Очень полезный сайт
20 груд. 2013 р., 18:50
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Е
Здравствуйте. Будьте добры,напишите выставки по ДЕКОРУ интерьеров в Киеве или в Украине в 2014 году. Спасибо.
20 груд. 2013 р., 18:48
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ