Майстер-клас Фабіо Мінотті в Києві

Майстер-клас Фабіо Мінотті в Києві

15 березня в 13.30 в рамках Київського міжнародного меблевого форуму відбудеться майстер-клас головного натхненника провідної італійської фабрики Minotti Collezioni - Фабіо Мінотті під назвою DECORATION AND STYLE: A LIFE "STYLE" (Художнє оформлення та стиль: «Стиль життя»).

Фабіо Мінотті пропонує нову якість поняття «навколишнього оточення» - середовище, глибоко перейняте особистістю господаря проекти, які дають початок творчості, створені в результаті діалогу і синтезу з багатством місцевих культурних традицій в будь-якій точці земної кулі.

Архітектор Фабіо Мінотті, будучи родом з Бріанца, тонко проживає всі емоції творення, чого навчило його сімейне підприємство. Цілі Мінотті - це пізнати і зрозуміти стиль життя Клієнта, в якому кольори, предмети і образи з'єднуються в єдине ціле.

Команда архітекторів і фахівців уважно відслідковують кожну деталь на будь-якій стадії проекту. Постійно зростаючий досвід дозволяє втілити бажання Клієнта, що гарантує елітарний результат.

Майстер-клас Фабіо Мінотті для українських дизайнерів і архітекторів - це можливість перейняти досвід і надихнутися особливим стилем італійського майстра. Фабіо Мінотті представить інший образ сприйняття дизайну, як стилю життя.

Дата: 15 березня - 13.30-15.00
Місце: ВЦ «КиївЕкспоПлаза», пав. № 3, конференц-зал № 3
Відвідування майстер-класу для відвідувачів і учасників KIFF 2013 безкоштовне.
Київський міжнародний меблевий форум (KIFF) пройде з 13 по 16 березня 2013.
Організатор - Київський міжнародний контрактовий ярмарок.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1587