KIFF-2014 - 28 травня відбулося відкриття найбільшої меблевої виставки України

Київський міжнародний меблевий форум KIFF, найавторитетніша подія меблевого ринку України, гостинно відкрив двері для усіх гостей — поціновувачів дизайну, хороших меблів, професіоналів меблевого ринку, архітекторів і дизайнерів.
На церемонії урочистого відкриття Голова компанії "Київський міжнародний контрактовий ярмарок" Іванов Володимир Андрійович привітав усіх з початком роботи виставки, виразив упевненість, що такі події, завдяки властивому їм оптимізму і позитиву, допоможуть змінити на краще майбутнє меблевої галузі України. Президент Української Асоціації Меблярів Дячук Дмитро Іванович у своєму виступі відмітив високий рівень організації виставки, присутність усіх регіонів України, величезне значення подібних заходів для розвитку ринку України і анонсував проведення З'їзду УАМ на KIFF-2014.
Почесний гість KIFF, Алессандро Джербино, директор відділу розвитку торгового обміну при Посольстві Республіки Італія в Україні, виразив підтримку Італії і організації Federlegno Arredo Київському міжнародному меблевому форуму, відмітивши, що багаторічне партнерство і справжня дружба припускають співпрацю і в хороші, і у важкі часи, і що найскладніше вже позаду.
Виставка розмістилася в трьох павільйонах (View, Techno Hall, Best Seller Italia), де на 20 000 кв. м представлені новинки від 300 компаній з 8 країн. Компанія "Київський міжнародний контрактовий ярмарків" проводить меблеві виставки з 1996 року, і KIFF-2014 став вже 40-м, підтверджуючи успішність і авторитетність українського виставкового бренду.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 1948