На початку жовтня пройде виставка дизайну та меблів

На початку жовтня пройде виставка дизайну та меблів

5-8 жовтня 2011 року в Києві відбудеться виставка Design. Living Tendency, яка представляє новітні технології та тенденції в сфері дизайну інтер`єру, є ефективним майданчиком для обговорення найважливіших питань для архітекторів, будівельників, дизайнерів, виробників меблів і предметів декору.

Design.Living Tendency 2011 представить основні тренди сучасного дизайну інтер`єру і презентує вишукану м`які та корпусні меблі від італійських, білоруських, литовських та інших світових виробників, затишні кабінети і кухні, сучасні килими та покриття для підлоги, освітлення та головні тенденції світового дизайну, нові колекції текстилю та текстильної продукції, предмети для декору вікон, текстильні матеріали, настінний декор, вишуканий посуд і предмети декору дрібного.

Одночасно з Design. Living Tendency проходитиме спеціалізована виставка «Меблеві технології, комплектуючі, текстиль», що представляє повний цикл меблевого виробництва: вироби, матеріали, комплектуючі, обладнання.

Центром роботи виставки Design. Living Tendency стане «Театр сучасного дизайну», який об`єднає сцену для творчих презентацій і основний комунікаційний майданчик для відвідувачів та учасників виставки. Завдання проекту - консолідувати сили учасників ринку для розвитку нових напрямків і галузей, пов`язаних зі створенням інтер`єру. Організатори запрошують до створення інсталяцій для «Театру сучасного дизайну» дизайнерів, архітекторів і декораторів та всіх, хто готовий представити нові ідеї для дому.

У рамках Design.Living Tendency відбудуться майстер-класи від провідних європейських фахівців і ряд заходів ділового та презентаційного формату для учасників і відвідувачів виставки: фахівців меблевого ринку, власників дизайн-студій, представників оптової та роздрібної торгівлі, готелів, ресторанів і кафе (HoReCa), дизайнерів, архітекторів і декораторів, проектувальників і працівників будівельних спеціальностей. Виставку відвідає не менше 20 000 гостей.

Виставка Design. Living Tendency пройде у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2Б, м. Київ, Україна).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
Ідентифікатор: 1061