Outdoor - новий виставковий проект компанії «Парус Експо Медіа»

1-4 лютого 2012 року в Міжнародному виставковому центрі відбудеться I спеціалізована виставка садово-паркового декору OUTDOOR, це новий виставковий проект формату B2B, компанії Парус Експо Медіа.
На виставці буде представлений широкий спектр товарів і послуг для благоустрою зовнішнього простору: ландшафтне проектування, малі архітектурні форми, декоративна скульптура, садові меблі, оригінальні альтанки, перголи, декоративні стінки, басейни, фонтани, садове освітлення, вуличні ліхтарі, вишукані квіткарки, гірки, гойдалки, містки, арки, мангали і барбекю, нові технології та матеріали для облаштування газонів, квітників, водойм і багато іншого.
Учасники виставки мають можливість представити продукцію не тільки потенційним покупцям, а й професійної аудиторії: архітекторам, дизайнерам і фахівцям з художнім і ландшафтним прийомам формування міських, дворових та приватних територій облаштування, для яких в рамках виставки проводиться цілий ряд спеціальних заходів. Зокрема, в рамках виставки пройде конкурс дизайнерів на тему «ДЕКОР проголошує СТИЛЬ».
Щодня, на центральному подіумі будуть, проходить презентації, шоу-покази, майстер-класи провідних вітчизняних і зарубіжних дизайнерів, флористів, фахівців ландшафтного дизайну.
Виставку супроводжує насичена ділова програма. Серед найцікавіших заходів: Майстер-клас (для роздрібних магазинів різного формату, сегменти: подарунки, декор і предмети інтер`єру, флористика, садовий декор) на тему: «Управління магазином: асортимент, запаси, продажу, мерчендайзинг, ціноутворення», а також практичний семінар на тему: «Створення ефективного формату роздрібної мережі. Управління візитом покупця як інструмент збільшення продажів ».
Запрошуємо виробників і постачальників продукції ландшафтної архітектури, елементів благоустрою, малих архітектурних форм, фонтанів, скульптур, світильників і систем освітлення, а також спеціалістів фітодизайну, благоустрою та озеленення, архітектурні бюро та студії ландшафтного дизайну запланувати свою участь і зарезервувати виставкову площу в найближчим часом - це дозволить скористатися пільговими умовами та вибрати вигідне місце для своєї експозиції.
Одночасно з виставкою OUTDOOR пройде VIII Міжнародна виставка декору і предметів інтер`єру DÉCOR, таке поєднання спеціалізованих виставок допоможе створити експонентам професійне середовище, сприятливе для ділового спілкування, обміну досвідом, розширення кола партнерів і замовників, зміцнення наявних позицій на ринку та презентації новинок, збільшення оптових і роздрібних продажів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 1118