На початку лютого пройде міжнародна виставка подарунків і товарів для дому

На початку лютого пройде міжнародна виставка подарунків і товарів для дому

З 4 по 7 лютого 2015 в 1-му павільйоні Міжнародного виставкового центру, пройде Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow, виставкової компанії «Парус Експо Медіа».

Близько 100 виробників і постачальників з України, Білорусі, Італії та Німеччини представлять подарункову-сувенірну продукцію, посуд, предмети сервіровки, кухонне приладдя, рішення для оформлення інтер'єру та екстер'єру, домашній текстиль, декоративні меблі та малі архітектурні форми для благоустрою території.

Відвідувачів порадує конкурс ландшафтних проектів «Міні Сад», який вперше пройде в рамках виставки, і показ ландшафтних дизайнерів — «Один сад — дві ідеї».
Паралельно буде працювати експозиція «Фотозони в магазині, як новий метод просування торгової марки», в рамці якої пройдуть майстер-класи зі створення ефективних декорацій від Лесі Максаєвої, Світлани Мельник, Марини Стехун та Каті Борисової.
А на центральному подіумі пройдуть майстер-класи від флористів-дизайнерів України, Алла Толокнеева поділиться досвідом з оригінальних авторських аксесуарів і біжутерії з нестандартних матеріалів. Співробітники україно-японського центру НТУУ «КПІ» розкажуть про японське мистецтво каліграфії та орігамі, аранжування квітів Ікеібана та упаковку подарунків - Фуросікі.

Професійну аудиторію порадують відкриті практичні семінари та майстер-класи.
4 лютого
Майстер-клас «Як збільшити роздрібні продажі, і які способи найефективніше застосовувати в кризу?» від бізнес-консультанта Світлани Прохоровской.
Майстер-клас «Захист інтелектуальної власності дизайнера і підприємства». Доповідач Алена Яремчук, керуючий партнер ТОВ Юридичної Консалтингової Групи «Яремчук і Партнери».
5 лютого
Практичний семінар «Маленький формат магазину «своїми руками» від Євгена Дейнеко, ритейл-директор компані IDNT.
6 лютого
Майстер-клас «Бізнес-леді: як залишатися Жінкою, розвиваючи бізнес» від Тетяни Каретникова, сертифікованого коуча та бізнес-тренера.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 2165