Пройшли провідні виставки товарів для дому та саду ProMaisonShow і подарунків World of Gifts
Парус Експо Медіа

Пройшли провідні виставки товарів для дому та саду ProMaisonShow і подарунків World of Gifts

З 3 до 6 вересня 2019 року в Міжнародному виставковому центрі (м.Київ) пройшли провідні в Україні виставки для оптових і роздрібних покупців ринку посуду, товарів для будинку, декору, предметів інтер'єру ProMaisonShow, подарунків World of Gifts Trade Show, а також виставка новорічної продукції Christmas Trade Show.

В експозиції виставок понад 200 експонентів представили товари за такими напрямками: товари для дому і саду, господарсько-побутового призначення, посуд, кухонні аксесуари, товари до сезонних свят, декоративні та текстильні вироби, декор та предмети інтер'єру, подарунки і бізнес-сувеніри, подарункова упаковка, біжутерія і модні аксесуари, товари Handmade, штучні ялинки та сосни, вироби з синтетичної хвої, новорічні іграшки, мішура, гірлянди, ілюмінація і піротехніка.

Безумовно, предметом гордості організаторів виставки, компанії Парус Експо Медіа, стала значна кількість національних виробників, які беруть участь у виставках, а саме - 42 українських виробників взяли участь в World of Gifts Trade Show і 36 в ProMaisonShow (9 - Textile Trade Show, 8 - Décor Trade Show, і, 19 - TableWare TradeShow, HouseHold).

Широкий асортимент подарунково-сувенірної продукції, подарункової упаковки, прикрас і модних аксесуарів представили такі постійні учасники, як Elendekor, Світ сувенірів, Світ подарунки, Єлисей, Ивман, Заморські подарунки, Presentville, Карнавал приколів, 1DEA.me, Wallish company, Orner, Сувенір престиж, Unison, Gifty, Laprida, Flocase, Kinza, Kameo Bis, Le Blank, Упаковкін, Коробки, ПАКАРТ тощо.

Декор, предмети інтер'єру та декоративне освітлення презентували компанії: Elendekor, Country House XXI, Villa Grazia, Декоратор, Lora Shen, Арт-галерея Глобус, Кактус, Mood in Wood, Файдаль Україна, Бауер дизайн, Нано гальванік систем і багато інших.

Асортимент кухонного та столового посуду, предметів для сервірування столу, кухонних аксесуарів і товарів господарсько-побутового призначення був продемонстрований на стендах компаній S & T, Биол, Brizoll, Manna ceramics, Fissman, Empire, A Plus, Beri Vse, Галерея Скло та Фарфору, Корпорація ЄС, O`len`s, Gallery Glass, Гластрейд, Elit, Дерево Карпат, Kampo Fiori, Oport, Міксем, Неман, Поташніков, Maxus Plus, Vela Company, YP Group, R-Plastic і багатьох інших.

Домашній текстиль, текстильну продукцію для HoReCa, тканини, пледи і покривала з натуральних матеріалів в широкому асортименті представили компанії: Килимовий ярмарок, Barba Textile, LiMaSo, Актив Трейд, Прованс, Балакком, Пані Дериковськ, Караван29, Магія Текстилю, фабрика Веснянка, Pillow you..

Крім презентацій новинок продукції і експозицій, інтерес у відвідувачів і учасників виставки викликала насичена ділова програма, в ході проведення якої пройшли, лекції, майстер-класи, презентації, покази, практичні семінари. 3 вересня відбувся відкритий семінар бізнес-тренера Пелих Юлії на тему "Управління персоналом і фінансовими показниками в роздрібному магазині". 4 вересня відбувся лекторій "Lightning Design" і "Creativity UP" модератором якого була Юлія Іваницька, а організаторами - компанії Парус Експо Медіа і Design Event'365. Також відбувся практичний семінар "ВИСТАВКИ. ЛОГІСТИКА. ЕКСПОРТ" для експортерів від представництва Messe Frankfurt в Україні, компанії Парус Експо Медіа.

Традиційно, на головній сцені і в зоні майстер-класів своє вміння продемонстрували флористи міжнародного класу Микола Агоп (Молдова), Юлія Гусєва (Литва), художник-графік Шемякіна Наталія (Україна), флорист, декоратор Оксимець Анна (Україна) та багато інших.

Порадував учасників виставки 5-й, ювілейний конкурс "Вернісаж святкового сервірування", організований компаніями Villa Grazia і Парус Експо Медіа. Переможцем конкурсу стала Вікторія Корнієнко з композицією "Філософія життя" і отримала головний приз - поїздку в Мілан на виставку домашнього декору і подарунків HOMI 2020. Друге місце було присуджено роботі "Колоніальний сніданок", Марини Негодіной. Третє місце визначилося в результаті голосування на сторінці в Facebook і дістався Юлії Островській за сервірування "Вечеря в саду".

Виставка CHRISTMAS TRADE SHOW зібрала виробників і дистриб'юторів новорічних товарів і святкового декору, представників оптових і роздрібних мереж, організаторів новорічних та різдвяних свят. У виставці взяли участь 33 національних виробника, таких як: Квазар, ПП Юзва В.А., ПП Костинюк В.Д., ПП Бабюк В.В., Global Decor, Артан Калор, Гардіан Плюс, Гурей Груп, Вота Плюс, Вітіл, Корал М, Юріта, ПП Ведмеденко В.М., SIGA GROUP, Позитив, Крістон та інші. Новітні тренди новорічного та різдвяного декору продемонстрували компанії: Bona Di, Villa Grazia, Scorpio, Global decor, Кактус, Дім Декору, Фасад Майстер, TOP, Lora Shen і багато інших.

Експоненти представили понад 300 видів ялинок і сосен із синтетичної хвої різної висоти і кольору, велика кількість новорічних іграшок, вкобчабчи ручної роботи, вітчизняного і зарубіжного виробництва, широкий асортимент святкового декору та ілюмінації.

На виставці дебютував конкурс "Різдвяний вінок - 2019", де флористи і декоратори продемонстрували майстерність створення оригінальних вінків. Під час підрахунку набраних балів, призові місця розподілилися наступним чином: перше місце посіла Антонова Анастасія, друге Оксимець Анна, третє - Мельник Соломія.

Традиційно, в рамках виставки Christmas Trade Show, пройшов Хіт-Парад "Ялинка року - 2019". Учасники представили на суд глядачів ідеї і нові можливості оформлення новорічних ялинок. Головним призом конкурсу стала поїздка на виставку Christmasworld 2020 (Німеччина). За результатами народного голосування перше місце завоювала компанія Bona Di Christmas, 2 місце розділили компанія Florial і компанія Позитив, 3 місце - Крикун Тетяна.

Вперше в історії Хіт-параду була виділена окрема нагорода в конкурсі на кращу штучну ялинку. Перемогу здобула ялинка від приватного підприємства Костинюк В.Д., яке було нагороджено поїздкою на виставку Christmasworld 2020 (Німеччина). Учасники ХІТ-ПАРАДУ були винагороджені цінними призами, дипломами та подарунками від організатора та спонсорів конкурсу.

У цьому сезоні виставку відвідало понад 5000 професійних покупців з України, Білорусі, РФ, Литви, Молдови, Туреччини, ОАЕ, Індії, Німеччини, Ізраїлю, Казахстану, Польщі, Ірану.
Компанія Парус Експо Медіа висловлює подяку експонентам, відвідувачам і інформаційним партнерам виставки! Сподіваємося, що важливі контакти, які Ви отримали, допоможуть у подальшому розвитку вашого бізнесу, зміцнять позиції на ринку, а також розширять коло партнерів і замовників.

До зустрічі у вересні 2020 року на провідних виставках товарів для дому та саду ProMaisonShow і подарунків World of Gifts Trade Show новорічної продукції Christmas Trade Show!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 3053