У Києві відбудеться найбільша в Україні міжнародна виставка подарунків і товарів для дому

У Києві відбудеться найбільша в Україні міжнародна виставка подарунків і товарів для дому

13-16 вересня 2017 року Міжнародному виставковому центрі в Києві відбудеться Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow компанії «Парус Експо Медіа».

Виставка ProMaisonShow - є одним з найяскравіших і престижних виставкових заходів в сегменті подарунків і товарів для дому в Україні і надає можливість ознайомитися з широким асортиментом високоякісної продукції, новими торговими марками і вже відомими брендами, а також сприяє вивченню стану ринку, встановленню нових контактів і діловому спілкуванню.

У виставці візьмуть участь понад 200 вітчизняних і зарубіжних компаній, серед яких постачальники і виробники подарунків і сувенірів, декору і предметів інтер'єру, домашнього текстилю, посуду та господарських товарів. Так, компанії Elisey, La Prida, «Івман», «Заморські подарунки», «Презентвіль», «Світ сувенірів», «Світ подарунків», «Сувенір Престиж» представлять в експозиції VIP подарунки, бізнес-сувеніри, подарункову упаковку, біжутерію, модні аксесуари та багато іншого. Декоративні вироби, предмети інтер'єру і декоративний текстиль представлять: Laura Home, LiMaSo, Villa Grazia, «Аннаіс», «Актівтрейд», «Аплена», «Олтексхім». Ексклюзивні зразки кухонного та столового посуду провідних європейських брендів і торгових марок, товари господарсько-побутового призначення будуть продемонстровані в експозиціях компаній: Cretive Ceramics, Con Brio, Glass Trade, Fissman, Pottery Magic, Vitol-6, «Галерея скла та порцеляни»,« Неман»,«Силумін»,«Склоприлад»,«Медекс», ТОВ«Ювіг » і багато інших.

Для відвідувачів підготовлена насичена ділова програма. Щодня на центральному подіумі будуть проходити відкриті практичні семінари, лекції, тренінги, презентації та майстер-класи провідних вітчизняних і зарубіжних експертів галузі, дизайнерів, декораторів та флористів.

На вас чекають практичні семінари:
- «Конверсія: аналізуємо і збільшуємо. Рецепти збільшення продажів », який проведе бізнес-консультант, експерт в побудові і систематизації бізнесу - Олексій Пальчик.
- «Як відкрити магазин домашнього текстилю?» - розповість і навчить Тетяна Кошель. Побувайте на тренінгу Михайла Лесняка - «Стратегії виведення продукту за кордон. Ефективна участь в міжнародних виставках ».
-  «Як продавати за кордон вироби handmade» з бізнес-консультантом Светланою Прохоровскою 
Прослухаєте пізнавальні лекції: «365 днів в тренді», «Конопля - матеріал майбутнього», «Відео промоушн для дизайнера», «Авторський декор в інтер'єрі», «Краса по-американськи. Видатні декоратори США »,«Декор в скандинавському стилі»,«Просування заходи в соціальних мережах».
А також випробуйте свої сили і фантазію разом з досвідченими декораторами - Жанною Зюзіною, Іриною Соколовою, Екою Капанадзе, флористами і дизайнерами Тетяною Єрьоменко, Ганною Мураховською, Іриною Татаріною і багатьма іншими, на майстер-класах: «Оформлення інтер'єру в прованському стилі», « Преображення », «Сервірування обіднього столу», «Вінок як прикраса».

Осінню виставку доповнює конкурсна програма. Зокрема, в рамках виставки відбудуться:
-конкурс флористичних інтер'єрних об'єктів «Акценти осені»;
-конкурс декораторів «Вернісаж святкових сервіровок»;
-конкурс флористів «Осінній натюрморт».

Одночасно в ці дати пройде VII Міжнародна виставка Christmas Trade Show, яка щорічно збирає на одному майданчику провідних вітчизняних виробників і постачальників новорічної продукції. Вашій увазі буде представлено широкий асортимент штучних ялинок та сосен, багатий вибір ялинкових прикрас, гірлянд, мішури, ілюмінації і карнавальних товарів, які представлять компанії: BonaDi, Scorpio, LoraShen, «Артан Калор», «Аннаіс», «Вітіл», «Гурей Груп», «Квазар», «Сіга Груп», ТОВ Костинюк В.Д., DLT, «Корал М», «Крістон», ТМ «Новогодько», «Флоріаль», «Юріта», «Юзва», та інші.

Традиційно, в рамках виставки пройде ХІТ-ПАРАД новорічних ялинок. Креативні ідеї, неординарні рішення і нові можливості оформлення новорічних красунь в цьому сезоні продемонструють: DLT Company, Florial, Scorpio, студія Volkivski, «Артан-Калор», «Вітіл», «Експо Лайн», «Квазар», «Коза Дереза», ПП Костинюк В.Д., «Рукавичка», Бренд «Новогодько», ТОВ Медведенко., ТМ «Кактус», а також декоратори Єременко Тетяна, Кондратюк-Гокунь Клементина, Кондратюк Едуард, Остапенко Анастасія.

Виставка ProMaisonShow це ідеальна можливість представити Вашу компанію і продукцію на вітчизняному ринку, безпосередньо зустрітися з широкою аудиторією фахівців, встановити нові ділові контакти, обмінятися ідеями, а також обговорити питання розвитку бізнесу. Впевнені, що інформація і контакти, отримані Вами, послужать потужним імпульсом у розвитку Вашого бізнесу, а пропоновані нами маркетингові технології і створена інфраструктура зроблять захід центром активних комунікацій серед професіоналів ринку подарунків і товарів для дому.

Режим роботи:
13-15 вересня з 10:00 до 18:00
16 вересня з 10.00 до 14.00
Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, павільйон № 1, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна».
Організатор: Виставкова компанія «Парус Експо Медіа» - провідний оператор високоефективних виставкових та медіа проектів України в сегменті подарунків і товарів для будинку.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 2771