ProMaisonShow продовжує збирати експозицію
Парус Експо Медіа

ProMaisonShow продовжує збирати експозицію

1-4 лютого Міжнародний виставковий центр стане основним закупівельним майданчиком для представників оптових і роздрібних мереж, магазинів подарунків і товарів для будинку, а також для дизайнерів, декораторів, флористів і всіх тих, хто стежить за тенденціями і новинками в цьому сегменті. Тут, зберуться провідні виробники і постачальники, які продемонструють широкій аудиторії весь достаток подарункової продукції, бізнес-сувенірів, упаковки, біжутерії і модних аксесуарів, handmade виробів, декору і предметів інтер'єру, домашнього текстилю, посуду, кухонних аксесуарів і товарів господарсько-побутового призначення. Виставка ProMaisonShow надасть можливість всім учасникам і відвідувачам у повній мірі оцінити стан ринку, ознайомитися з новинками продукції, з новими торговими марками і вже відомими брендами, укласти вигідні контракти. Серед учасників виставки, які вже підтвердили свою участь варто відзначити такі компанії як: LoraShen, Scorpio, LiMaSo, Flowers Décor, Elisey, Posud de Luxe, Elen Dekor, O'len's, YoungPig, Unison, Blue Dolphin, «Гласс Трейд», «Слов'янський подарунок», «Івман», і це далеко не повний перелік експонентів. Крім цього - власні дизайнерські рішення і втілення творчих ідей продемонструють декоратори, художники, дизайнери, флористи, майстри народного промислу. Серед учасників салону: Романів Галина, Гончаренко Тамара, Мишко Оксана, «Магазин Ангелів», магазин «Кокон», АРТ студія «Кудесница», творча Майстерня «Каста», ТМ «Чудесіна», «Текстиль квітка», BOGZ, Made by Volkivski та інші.
         Вперше в рамках виставки відбудеться конкурс на визначення кращих зразків посуду з національними мотивами «Етно-посуд 2017». Мета конкурсу: визначення кращих виробів посуду з використанням українського орнаменту, національних символів; ознайомлення широкої громадськості, фахівців, преси з досягненнями переможців і їх публічне визнання.
        Традиційно, виставку буде супроводжувати насичена ділова програма, у рамках якої пройдуть відкриті практичні семінари від провідних експертів галузі, лекції, шоу-покази та майстер-класи.
        Одночасно в ці дати відбудеться VII спеціалізована виставка садово-паркового благоустрою Outdoor Trade Show. До уваги відвідувачів буде представлено широкий спектр товарів і послуг для благоустрою територій, малі архітектурні форми, декоративні скульптури, садові меблі, садове освітлення, вишукані квіткарки, гойдалки, мангали і барбекю, нові технології та матеріали для облаштування газонів, квітників та водойм.
         Виставки компанії «Парус Експо Медіа» - ідеальний діловий майданчик для презентації нових торгових марок на ринку України і ознайомлення з тенденціями розвитку галузі. Весняний проект збере на одному майданчику широке коло професійної аудиторії з усієї України та країн ближнього зарубіжжя для обговорення найбільш актуальних проблем галузі, обміну досвідом, налагодження нових ділових контактів.
         Не пропустіть можливість представити свою компанію на провідній виставці подарунків і товарів для будинку ProMaisonShow!

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр, павільйон № 1, Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна», павільйон №1
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 2684