ProMaisonShow - квітневий дебют!

ProMaisonShow - квітневий дебют!

З 2 по 5 квітня 2014 року в Міжнародному виставковому центрі в Києві пройде міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow.
 Провідні виробники, постачальники та дистриб'ютори подарочно - сувенірної продукції, декору та предметів інтер'єру, посуду і господарських товарів з України та країн близького і далекого зарубіжжя як: Blue Dolphin, Campo & Fiory Store, Doller, Devays, Desisan, EVS, Ecovista, Elisey, Interquality, Karmi, Koziol, Limaso, Tutto Bene, Vaostudio.ua, Villa Vanilla, WOW- Shop, Universal Stein, проект Flower Show, ТОВ «Ангел Срібний», «Аннаіс», ТОВ «Вітал Плюс», ТМ «Гармонія», ТОВ «Даріана - Трейд», «Декоратор», «Дизайн- студія Оксани Полонець», «Дім Фараона», ТМ «Єлисей», ТОВ «Ельза Декор», «Еліт Маркет Біжутерія», ТОВ «Еліт Парк», ТОВ «Заморські подарунки», «Золотий Соверен», ТОВ«Лоза і Кераміка», ТОВ«Мажор», Майстерня креативної флористики Поліни Школьникової, ТОВ«Максус Плюс», меблева фабрика Dianna, ТОВ«Мімакс», ТОВ«Мікс», «МКЗ», інтернет -магазин натуральної косметики «Младна», ТОВ «Сапфір», ТОВ «Скорпіо», ТМ «Соната», ТОВ «Силумин», НВП «Сітон», студія KarataPotata, «Сувенір Престиж», ТОВ «ТАЛКО», ТОВ «Телехаус Київ Трейд», ТОВ«Укр- Пак», «ФіторКо», «ЮНІДАД», ТОВ«Ювіг», та інші представлять відвідувачам VIP та бізнес подарунки, сувеніри, останні колекції модних аксесуарів, біжутерію та прикраси, вази і дзеркала, скульптури та статуетки, декоративні вироби зі скла та кераміки, картини та годинники, столова та постільна білизна, штучні квіти, садові меблі, посуд, предмети сервіровки столу, а також широкий асортимент товарів господарсько -побутового призначення.
 Традиційно, в рамках виставки буде створена спеціальна експозиція флористичних арт - об'єктів для інтер'єру з живих квітів і рослинного матеріалу відомого квіткового Кутюр'є України Поліни Школьникової. Цього року всіх шанувальників свого таланту вона порадує експозицією флористичних арт - об'єктів для інтер'єру з живих квітів і рослинного матеріалу на тему «Квінтесенція природи».
 Популярним для відвідування стане салон виробів ручної роботи Handmade, який стане місцем зустрічі талановитих майстрів з представниками спеціалізованого роздробу і з кінцевими споживачами. У цьому сезоні салон представлять: Бунеску Ольга, Бєльська Олена, Гузєєва Олена, Коршун Анжеліка, Мишко Оксана, Романів Галина, Яворський Ростислав та інші.
 Для професійної аудиторії в рамках виставки пройдуть спеціальні навчальні заходи, зокрема:
3 квітня 2014
Відкритий семінар «Як зробити сайт та соціальні мережі надійними постачальниками клієнтів?»
Відкритий семінар «Відкриваємося! Перші кроки»
4 квітня 2014
Відкритий семінар «Як з хобі зробити бізнес?»
 Щодня, на Центральному подіумі будуть проходити шоу -покази та майстер- класи провідних декораторів, флористів, майстрів декоративно- прикладного мистецтва. Відкриє програму шоу -показ «Весна» з циклу «Пори року» відомого дизайнера Ольги Бунеску. Творчі фантазії на весняну тематику в показі «Дотик весни» представить провідний флорист - дизайнер України Сергій Парфьонов. Також в рамках виставки пройде шоу-показ колекції суконь в національному стилі від українського дизайнера Оксани Полонець, де неймовірно красиві колоритні вбрання доповнять композиції флористичних аксесуарів від провідних флористів - дизайнерів України Наталії Карась та Юліанни Шведковой. Проект Flower Show спільно зі школою флористики «Арт -хаус» проведуть показ флористичних робіт Оксани Штилюк та Олени Балаби на тему «Посмішка весни».
 Для початківців флористів в рамках виставки відбудеться серія майстер -класів від провідних майстрів флористичного мистецтва України. Так, Ольга Василенко розкриє секрети створення інтер'єрних композицій з рослинами в горщиках, а техніку створення весняних композицій з оригінальними елементами, плетених зеленню і сухоцвітом викладе флорист - дизайнер Наталія Іващенко - Джуваго. Вперше в рамках виставки пройдуть майстер -класи вихідного дня від флориста -декоратора Анни Оксимець.
 Для шанувальників декоративно- прикладного мистецтва і рукоділля підготовлені уроки творчості від відомих майстрів - декораторів України Лесі Максаевой, Олени Малик та Світлани Мельник, а також провідного художника- кераміста Галини Романів. І це далеко неповний список заходів, які організатори підготували для відвідувачів виставки!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 1924