Ювілейна виставка подарунків World of Gifts запрошує до Києва

Найбільша міжнародна подія подарунково-сувенірної галузі України готується відзначити свою першу круглу дату: 1-4 лютого 2012 року, в Києві, на виставкових майданчиках найбільшого виставкового центру України, відбудеться X ювілейна міжнародна виставка подарунків `World of Gifts`.

Мета виставки - організувати конструктивний діалог учасників подарункового ринку шляхом організації великої виставкової та ділової програми. Учасникам надається унікальна можливість показати конкурентоспроможність своєї продукції, організувати презентації та семінари.

Ювілейна виставка World of Gifts, представить все різноманіття подарункового асортименту: вироби з кераміки, скла, порцеляни, срібла, бронзи, шкіри, дерева, текстилю та інших матеріалів, VIP та бізнес подарунки, подарунки та сувеніри для оформлення інтер`єру, останні колекції модних аксесуарів, біжутерії та прикрас, вироби народних художніх промислів, а також широкий вибір ексклюзивних подарунків.

Кожного разу на виставці компанії демонструють нові колекції подарунків, а представлена ​​продукція стає відображенням останніх тенденцій галузі. Численні експонати представлять новітні кольори, форми та матеріали. За попередніми даними, на ювілейній виставці, відвідувачі побачать новинки подарункової продукції від 114 компаній з 6 країн світу.

У ці дні виставка, перетвориться на школу обміну досвідом, знаннями, уроками творчості і майстерності. Організатор виставки - компанія «Парус Експо Медіа» - готує в цей раз для вимогливого відвідувача щось особливе, в рамках виставки буде створено інформаційно-консультаційний центр. Основне завдання, якого полягає в оперативному поданні відвідувачам виставки компетентних консультацій з питань конкурентоспроможності подарункової продукції, її якості, юридичної підтримки бізнесу на найвищому професійному рівні.

Виставку супроводжує насичена ділова програма. Серед найцікавіших заходів: майстер-клас на тему: «Управління магазином: асортимент, запаси, продаж, мерчендайзинг, ціноутворення», а також практичний семінар «Створення ефективного формату роздрібної мережі. Управління візитом покупця як інструмент збільшення продажів».

Щодня, на центральному подіумі будуть, проходить презентації, конкурси, промо-акції провідних вітчизняних і зарубіжних виробників і постачальників подарункової продукції. Відвідувачі виставок стануть безпосередніми учасниками народження справжніх творів мистецтва, відвідавши незвичайні, яскраві майстер-класи з виготовлення подарунково - сувенірної продукції.

Для того щоб не загубитися у світі подарунків і зробити правильний вибір, потрібно правильно орієнтуватися в цьому світі, і в цьому вам допоможе ювілейна 10-а виставка подарунків, компанії `Парус Експо Медіа`.


Ласкаво просимо на провідну міжнародну виставку подарунків в Україну!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 1136