До відкриття виставки подарунків в Україні залишилося всього 15 днів

1 лютого 2012 гостинно откроите свої двері X ювілейна міжнародна виставка подарунків `World of Gifts`, компанії Парус Експо Медіа.
Виставка `World of Gifts` є одними з найбільш яскравих, масштабних і престижних виставкових заходів в цьому сегменті в Україну. Салон виставки відображають основні тенденції розвитку світового виробництва подарункової продукції та упаковки, бізнес-сувенірів і корпоративних подарунків, біжутерії та аксесуарів, виробів народних художніх промислів. На виставці буде представлено близько 80 компаній виробників і постачальників подарунково - сувенірної продукції. Серед них, які авторитетні компанії: Elisey, Dolce Vita, WOW Shop, Sunopt + Suntoys, «Акцент», «Скорпіо», «Світ подарунків», «Світ Сувенірів», «Аллен-стиль», «Гангу», «Івма» , «Сувенір Престиж», «Заморські подарунки», «Даммарі», «Галант», Exclusive Pack, Подарункові коробки, Дім фараона, Фабрика подарунків `Уваров`, Колумб, Privilegе, Flash market, Elite Book, Drivemotion, Relax, «Еліт Подарунок »,« Макей України »,« Піцентр Груп »,« Бренд Гіфтс »,« Анімовані іграшки »,« Пікнік Сервіс »,« Лавка приколів »і« Презент Віль », Nature Bijoux, Blue Dolphin London, Mosaico, Еліт Маркет Біжутерія , Сапфір, «Аннаіс», «Інтерхім», «ОДО», Sappo та ін
Виставку супроводжує насичена ділова програма. Серед найцікавіших заходів: майстер-клас на тему: «Управління магазином: асортимент, запаси, продажу, мерчендайзинг, ціноутворення», а також практичний семінар «Створення ефективного формату роздрібної мережі. Управління візитом покупця як інструмент збільшення продажів ».
У ці дні виставка, перетвориться на школу обміну досвідом, знаннями, уроками творчості і майстерності.
Не залишать байдужими відвідувачів майстер-класи з виготовлення подарунків, предметів інтер`єру, прикрас з використанням різних декоративно-прикладних технік, а також шоу-покази дипломних робіт студентів Інституту художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі. Море захоплення викличуть шоу-покази весняних та літніх колекцій одягу, подарунків і аксесуарів від брендів, дизайнерів, дитячих та молодіжних театрів моди «Подарунки Весни 2012», Організатори: Веб-журнал «Consumer Club Kiev», Фестиваль мистецтв «High Five».
Як завжди порадують учасників і відвідувачів виставки майстер-класи провідного українського флориста Наталії Агеєвої, а також цикл романтичних майстер-класів флориста-декоратора Ірини наказом, присвячених Дню Святого Валентина.
Незвичайні, яскраві майстер-класи з виготовлення подарунків своїми руками проведуть майстра-декоратори Тамара Романова і Леся Максаева. Ви станете безпосередніми учасниками народження об`ємних листівок і казкової венеціанської маски з паперу, туфельки для Попелюшки чи черевичка для Нільса, інтер`єрних панно. Доторкнуться до історії створення Петриківського розпису, до техніки нанесення малюнка - допоможе майстер-клас художника з Дніпропетровська Юрія Дихання. І багато ..., багато інших сюрпризів від Організаторів та учасників Виставки.

Для того щоб не загубитися у світі подарунків і зробити правильний вибір, потрібно правильно орієнтуватися в цьому світі, і в цьому вам допоможе ювілейна 10-а виставка подарунків, компанії `Парус Експо Медіа`.

Ласкаво просимо на провідну міжнародну виставку подарунків в Україну!

Офіційне відкриття виставки відбудеться 1 лютого в 11.00 в павільйоні № 1 Міжнародного виставкового центру за адресою Броварський проспект, 15, станція метро `Лівобережна`.

Виставка працюватиме:
1-3 лютого з 10 до 18.00
4 лютого 10 до 16.00
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 1193