Decor Trend Performance - зона декору і подарунків на виставці DLT
Фото: КМДА

Decor Trend Performance - зона декору і подарунків на виставці DLT

Сегмент декору, подарунків і посуду займає особливе місце на інтер’єрному ринку. Це пов`язано із зростаючим інтересом споживача до яскравих, модним, дизайнерським предметів, які не тільки створюють домашній затишок, але й дарують позитивні емоції своїм власникам. Особливий сегмент вимагає особливого ставлення, саме тому організатори виставки Design. Living Tendency в 2012 році створили зону Décor Trend Performance.

Décor Trend Performance - це:

- Єдина зона, яка об`єднує компанії сектора декору і подарунків в одному місці, що гарантує відвідування фахівців, зацікавлених у саме вашої продукції
- спеціальна оптимізована забудова, що дозволяє максимально ефективно і якісно представити вашу продукцію
- спеціальна байерская програма, спрямована на залучення великих закупників не тільки з України, але й країн ближнього і далекого зарубіжжя
- лояльна цінова політика
- 20000 аудиторія відвідувачів виставки DLT, що включає в себе декораторів, дизайнерів інтер`єрів, архітекторів, дистриб`юторів.

Крім того, безпосередня близькість з центральною подією виставки - Театром Сучасного Дизайну приверне до зони Décor Trend Performance додаткову увагу. Адже саме там будуть проходити основні заходи: семінари, конкурси, майстер-класи та презентації.

На виставці Design. Living Tendency - 2012, яка проходитиме з 3 по 6 жовтня у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза, будуть представлені також такі розділи: Carpet Fest, Меблі - Інтер`єр, Light - LED, Текстиль. Вдале поєднання тематик виставки дає хорошу можливість знайти нових замовників і укласти вигідні контракти, представити широкій аудиторії свою продукцію, бренд, а також залучити до своєї компанії додаткову увагу декораторів, дизайнерів, оптових покупців.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
+380 44 461 XX XX +380 44 461 9342
Ідентифікатор: 1395