V Всеукраїнський конкурс флористичних інтер`єрних об`єктів
Фото: Парус Експо Медіа

V Всеукраїнський конкурс флористичних інтер`єрних об`єктів

В рамках виставки Décor відбудеться V Всеукраїнський конкурс флористичних інтер`єрних об`єктів «Акценти осені». Головна мета якого - просування молодих талановитих професіоналів в області декоративної флористики, освітлення новітніх тенденцій інтер`єрного флористичного дизайну, популяризація мистецтва флористики.

         Вже вдруге відбудеться Хіт-Парад новорічних ялинок «ЯЛИНКА РОКУ-2012». В якому візьмуть участь не тільки провідні виробники, постачальники та дистриб`ютори новорічної та різдвяної продукції, але також свої креативні роботи представлять українські дизайнери, декоратори і флористи.

      Щодня, на центральному подіумі будуть, проходить показові виступи, майстер-класи провідних вітчизняних і зарубіжних декораторів і дизайнерів. Зокрема: Відбудеться шоу-показ флориста міжнародного класу Миколи Агопа (Молдова) на тему «Мотиви осені». Визнаний метр флористики продемонструє різноманіття кольорів, ідей, форм і стилів осеней тематики. Спонсор показу квітковий концерн КАМЕЛІЯ Ведучий флорист-дизайнер Ірина Білоброва проведе огляд європейських трендів на тему: `Різдво і Новий рік 2012 - 2013`, розкриє основні тренди і нові тенденції флористичного оформлення новорічного торжества, а також Ви отримаєте практичні поради та професійні прийоми по оформленню ялинки, новорічної композиції і букета. Незвичайні, яскраві майстер-класи з оформлення ялинкових прикрас проведуть майстри-декоратори Максаева Леся і Малік Олена. Поринути в прекрасний світ живої природи і відкрити свої творчі здібності, допоможе майстер - клас Ірини Панченко на тему «Виготовлення флористичних аксесуарів для весілля». Нікого не залишить байдужими флористичних ШОУ весільних букетів `Барви осені`, відомого творчого тандему флористів Наталії Карась та Юліанни Шведковой. У У показі візьмуть участь моделі з рекламно-модельної студії `Fashion Look`. І це не повний перелік сюрпртзов і подарунків від організатора і учасників виставки.

        Одночасно з виставкою Décor пройдуть: XI Міжнародна виставка посуду TableWare, XI Міжнародна виставка подарунків World of Gifts, ІІ Міжнародна виставка новорічної та різдвяної продукції Christmas Trade Show, а також ІІ спеціалізований салон господарських товарів Household. Таке поєднання спеціалізованих виставок допоможе створити експонентам професійне середовище, сприятливе для ділового спілкування, обміну досвідом, розширення кола партнерів та замовників, зміцнення наявних позицій на ринку та презентації новинок, збільшення оптових і роздрібних продажів.

Організатор виставки: компанія «Парус Експо Медіа»-провідний оператор високоефективних виставкових та медіа проектів України у сфері атмосфери затишку.

Місце проведення: Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15. (Ст.м. Лівобережна).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
+380 44 484 XX XX +380 50 358 1301
+380 44 484 XX XX +380 44 484 6891
Ідентифікатор: 1394